Norge mot Ungarn – Det blir heftig!

Norge mot Ungarn

Norge mot UngarnJoda, vi var ikke helt sikre på om vi skulle le eller gråte når det ble klart at Norge skulle spille mot Ungarn i play-off for fotball EM i 2016. Det positive er at vi uansett får et lag i fotball EM, det negative er at vi garantert ikke får to!

Den første kampen mellom Norge og Ungarn blir spilt den 12 november på Ullevål stadion i Norge og kamp nummer to blir spilt i Budapest den 15 november på Groupama Arena, den fine fotballastadion alle passerer forbi på vei fra flyplassen til hotellet i Budapest (nesten i allefall)! Begge kampene starter 20.45 på kvelden og hvis vi vet riktig blir de vist på TVNorge i Norge og M4 i Ungarn. Begge disse har også live strømmer tilgjengelig så om du ikke har sjansen til å se kampen på stedet i Budapest eller hjemme på TV i Norge, men heller vil se kampen på skjermen fra et eller annet sted i verden kan du lese mer om hvordan du ser på TVNorge og Max online i denne artikkelen. Men, tilbake til viktigere saker!

Norge mot Ungarn i EM play-off

Nordmenn er jo svært glade for å ha Ungarn som sin motstander og det kan vi forstå, det er jo tross alt ikke akkurat verdens beste fotballnasjon. Men, samtidig er det verdt å huske at i en verden der både Norge og Kroatia spiller uavgjort mot Aserbajdsjan, så er absolutt alt mulig og Ungarn kan på en god dag spille god fotball, så her er det bare å krysse fingrene for laget du heier på!

Kampen her i Budapest vil bli spennende uansett og over 1000 billetter er gitt til NFF for å selge til norske supportere. I tillegg vil det nok være mange andre nordmenn bare rundt i byen også som vil heie på Norge og det planlegges også at festen (uansett utløp på kampene) fortsetter etter kampen i Budapest, høyst sannsynlig på Becketts som ligger på Franz Liszt plassen, men dette er ikke 100% bekreftet enda (dette arrangeres av det herlige fotball laget Vikings her i Budapest som består av studenter, stort sett fra Norge).

Det er altså bare å glede seg til dette, og om du  er på jakt etter videre programmer i denne forbindelse er vi som alltid behjelpelige med vinmiddag, bryggeribesøk, guidede turer og lignende, så bare ta kontakt og førsøk å være ute i god tid, for i forbindelse med kampen og i dagene både i forkant og i etterkant kommer det garantert til å være mye å gjøre!

Denne artikkelen vil høyst sannsynlig bli videre oppdatert når det kommer mer informasjon om kampen. Har du spørsmål eller lignende er det bare å skrive en kommentar så skal vi gjøre så godt vi kan for å svare så fort vi kan!

Billetter er jo da solgt via NFF, så prøv der. Er det krise og du absolutt vil ha billetter til kampen kan du også besøke WorldTicketShop, men merk at her er billettene veldig dyre sammenlignet med den faktiske prisen billettene har.

For en mer detaljert artikkel om Norges sjanser for seier i kampene mot Ungarn er dette artikkelen du bør lese skrevet av nordmann i Ungarn!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar