Gerbeaud

Gerbeaud er plassert i enden på shoppinggata Vaci Utca, på den store Vörösmarty plassen. Her har de holdt til siden midten av 1800-tallet, og de har servert flere selebre gjester her, blant annet Madonna. Konditoriet er dekorert i gammeldags stil, kelnerne er kledd i gammeldags stil og det hele er som å reise litt tilbake i tid.

Gerbeaud er kjent for å lage sine egner kaker og kaffe, og her kan du smake på mange forskjellige godbiter. Vi anbefaler Gerbeaud Varieties, en tallerken med smakebiter fra tre kaker. Du kan også nyte Gerbeauds egne øl, eller drikke en god kopp med kaffe på stedet. Om sommeren kan en også sitte ute, og det hele er rett og slett trivelig.

Nb! Dette er ett av de få stedene der de beregner driks (15%) inn på regninga (se selv), så dermed er det ikke nødvendig å legge igjen store summer etter at regningen er betalt.

Gerbeaud
Adresse: 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7
Metrostasjon: Vörösmarty Tér

Bilder: Gerbeaud

Del innholdet med andre

One thought on “Gerbeaud

  1. Sveinung says:

    Gerbeaud har en super beliggenhet, og har også noen skikkelig gode kaker. Det ser bra ut, kaffen smaker godt og virkelig et sted for kaker i Budapest. Prisene er veldig høye, så du finner nesten ikke kaker til under 2000 Forint per stykk, men de smaker jo godt, så verdt pengene!

Legg inn en kommentar