Gundel

Gundel er en av Ungarns mest kjente restauranter, og et utrolig populært sted blant turister. Gundel er et spesielt sted for de som ønsker å bli kjent med Ungarns gastronomi. Dette utrykkes spesielt gjennom deres fokus på «nasjonens 11 skatter.» Dette er elleve retter alle ungarere regner som nasjonalskatter, og du finner dem alle på Gundel. På den måten kan gjester som besøker Gundel bli kjent med Ungarn og hva de spiser og finne ut hva som utgjør grunnlaget for ungarsk mat.

Gundel har alltid vært kjent for sin gjestfrihet, med folk som reiser fra hele verden for å oppleve den. Over 400 kjendiser har besøkt restauranten de siste 20 årene. Blant dem serverte dronning Elizabeth II, dronning Beatrix av Nederland, Bill Clinton, Pavarotti, Angelina Jolie, Schwarzenegger og cateringteamet har også servert pave Johannes Paul II da han besøkte Pannonhalma. Restauranten har et eget ballrom, og flere mindre saler.

Gundel Étterem

Adresse: 1146 Budapest, Gundel Károly út 4
T-banestopp: Heroes Square (gul metro 1)

Gundel nøkkelord: Vegetarisk, veganvennlig, tilgjengelig, glutenfri, levende musikk, ungarsk mat, Wi-fi, lunsj, middag, kredittkort, barnevennlig

Bestill bord i Gundel

Ønsker du å reservere bord i Gundel? Besøk vår bordbestillingsside og bestill bord gratis akkurat nå.

Gundel-bilder

Del innholdet med andre

3 thoughts on “Gundel

 1. MaFiAn says:

  Gundel er en toppers resturang, men kleskoden er det VELDIG viktig å holde. Vi Gikk inn etter å ha vært i dyrehagen uten å vite hvilken type resturang det var, og fant ut at dette var veldig flaut.

  Det er best å ta på seg finklærne og de gode manerene, og man må huske at de legger til sin egen tips. Har lest at de tar 15%, hos oss tok de 12%.

  Ellers anbefales den på det sterkeste, fantastisk mat, og flamberte pannekaker er noe man burde oppleve!

 2. Åshild og damene says:

  Gundel anbefales! 🙂 Vi var fire damer som prøvde denne restauranten etter å ha blitt anbefalt den av Sigbjørn og av de på hotellet og vi sitter igjen med bare positive opplevelser herfra: topp service av kelnere som vet hva de holder på med, levende musikk, nydelig mat, nydelig vin og en koselig atmosfære.

 3. Stein Berge Anderssen says:

  Lunsjen på Gundel ble en hyggelig opplevelse. Vi var omtrent de eneste gjestene, og det var kjempefint i hagen. Servicen var førsteklasses, og vi hadde bestilt samme rett alle sammen. Da fikk vi servert maten samtidig ved hjelp av tre servitører! De hadde dekket til tallerkenene med lokk, og maten ble «avslørt» synkront for alle sammen. Det ble foreviget på et foto.

Legg inn en kommentar