La Pampa

Er du klar for å spise en litt finere biff-middag i Budapest? La Pampa er navnet på en veldig fin biffrestaurant som ligger i nærheten av Stefans Basilikaen. Den eier av de samme som står bak Pampas Steakhouse, men det er uten tvil La Pampa som er den mer elegante av de to restaurantene. Det ser du også hvis du titter på noen av bildene fra restauranten nedenfor.

På La Pampa kan du spise alt fra Kobe-biffer, til Porterhouse-biffer, til T-Bone biffer, men det finnes også beskjedne kyllingretter til de som ikke er klare for å spise biff.

Dette er en perfekt restaurant for de som liker god mat i elegante omgivelser. De har også private rom for grupper opp til 50 personer, så det er også en svært god løsning for større grupper som vil spise sammen under oppholdet i Budapest. Vi kan også ordne med menyer for større grupper som ønsker å ha menyen klar før ankomst til restauranten med privat rom eller lignende.

La Pampa Budapest

Bajcsy-Zsilinszky út 23, 1065 Budapest
Metro: Arany Janos utca

Reserver bord på La Pampa

Hvis du ønsker å reservere et bord på La Pampa i Budapest er det bare å gå til vår side for å reservere bord i Budapest.

Bilder fra La Pampa

Har du vært på La Pampa?

Har du vært på La Pampa i Budapest? Skriv gjerne noen ord for å dele din erfaring og dine tanker om restauranten!

Del innholdet med andre