Transport fra Flyplass med guidet tur

Denne turen har vi måttet arrangere ettersom vi har fått flere forespørsler om akkurat dette. Det er jo deilig å kunne slå to fluer i en smekk, og det kan du gjøre med dette tilbudet! Vi henter deg og ditt reisefølge på flyplassen (med bil, minibuss, stor buss, mange store busser), og deretter kjører vi av gårde til Budapest. Underveis forteller guiden om Budapest og Ungarn.

Etter noen minutter har vi nådd sentrum og da bærer det av gårde til flotte steder som Helteplassen, Stefans basilikaen, Parlamentet, slottsområdet, Gellert høyden, Operaen osv (se severdigheter). Så bare noen timer etter ankomst til Budapest har du blitt kjent med byen, fått et godt overblikk som gjør at du kan få så enormt mye mer ut av din gjenværende tid i Ungarns hovedstad. Turen avsluttes ved at du blir satt av på stedet der du bor. Varigheten på turen er vanligvis 2- 2 1/2 timer. Man går vanligvis ut av bilen 2-3 ganger underveis.

Fordeler med en slik tur
– Du sparer penger ved å slå to fluer i en smekk
– Du møter smilende norsktalende, lisensiert guide ved ankomst Budapest, og trenger ikke å bekymre deg for noe
– Du går rett ut i klart transportmiddel, og vips har du fått en flying start på oppholdet
– Underveis får du noe å drikke av guiden (vann), samt en-to typiske ungarske ting å tygge på.

Priser:

 • 1-6 personer: 130,000 HUF
 • 7-9 personer: 155,000 HUF
 • 10-16 personer: 180,000 HUF

Betaling skjer i Euro enten via overføring til vårt firmas konto i Ungarn  eller direkte til guiden i cash. Prisene inneholder privat guide og privat sjåfør (to personer) og også merverdiavgift som i Ungarn er 27%.

Hvis du synes dette høres bra ut er det bare å fylle inn skjemaene nedenfor å ta kontakt, så kommer vi tilbake til deg i løpet av 24-48 timer. Hvis du ønsker å booke vennligst skriv ankomsttid, flynummer og et hotellnavn i kommerntar feltet nedenfor.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Flyplass transfer uten guidet tur

Guidet tur fra flyplassen i Budapest
Oppdag Budapest allerede før innsjekking på hotellet
Del innholdet med andre

26 thoughts on “Transport fra Flyplass med guidet tur

 1. Lisbet says:

  Storfamilien (3 generasjoner) besøkte Budapest et par dager. Vi ble møtt av Sigbjørn på flyplassen og ble kjørt rundt på en guidet tur. Vi hadde på forhånd uttrykt ønske om å se noen, for oss, spesielle steder. Takket være Sigbjørns undersøkelser på forhånd, fikk vi innfridd våre ønsker. Å kombinere henting på flyplassen med en guidet tur i Budapest anbefales. Hotellene er jo stort sett ikke tilgjengelige før på ettermiddagen.
  Sigbjørn bidro i stor grad til et meget vellykket opphold for oss alle.

 2. Morten M says:

  Har for andre gang benyttet Sigbjørn som guide i Budapest – Anbefales!!

  Vi var ti personer, ble hentet på på flyplassen av egen minibuss
  Ca 30 min transport inn til Budapest sentrum), hvor guiden kom om bord. Drøye to timer med guidet tur. På turen fikk vi, i tillegg til å «vite alt» om Ungarn, noen «smaker av Ungarn» (et par sjokolader, bolle og Øl). Deretter levert på hotellet.
  For dette betalte vi tilsammen for alle 10, den nette sum av 90.000 HUF eller 2711 NOK. (Priser m/tabell i forhold til antall reisende her: https://www.budapestungarn.no/guidet-tur/bli-kjent-med-budapest)
  I tillegg ordnet han med transport tilbake (da direkte i to TAXI) for til sammen 26000 HUF eller 785 NOK
  Bord på restaurant (Vinsmaker middag m/5 retter og 6 viner) +/- 400 NOK pr prs.

  Godt humør og god stemning
  Morten M

 3. Ottar says:

  Vi var 4 par fra hønefoss som reiste til Budapest. Flyet landet kl 1120 i Budapest og hotellrommet var ikke tilgjengelig før kl 1400. Vi fikk tilbud av Sigbjørn å ta en 2 timers guidet tur i Budapest. Veldig lurt.

 4. Terje Hesthamar says:

  Takker for en flott mottakelse på flyplassen og guidet tur til hotellet.
  Vi ble møtt i ankomsthallen av Orsolya, som var vår guide i Budapest på vår vei til hotellet.
  Hun snakket svært godt norsk og hadde mye kunnskap om Budapest og Ungarn, vi ble vist de viktigste severdighetene og var også på ett par spaserturer for å få gode overblikk. Takk til dere alle, vi kan gi dere de beste anbefalinger. Hilsen Toril og Terje

 5. Kirsten says:

  Tusen takk for en flott opplevelse og en fantastisk start på vår blåtur. Vi var 5 par på tur og fikk en veldig god oversikt over byen allerede før vi kom frem til hotellet. Anbefaler alle andre til å ta denne turen. I tillegg kan en tur på restauranten Sir Lancelot også anbefales. Bordreservasjonen ble også ordnet av budapestungarn.no. Tusen takk! Hilsen Kirsten

 6. Anita says:

  Tusen takk for en virkelig flott opplevelse den dagen vi ble hentet! Guiden var kjempeflink og vi fikk stort utbytte av turen. Vi merket det spesielt i dagene etterpå, fordi vi hadde fått god oversikt over byen og aktiviteter vi hadde lyst til å gjøre. Denne turen kan vi varmt anbefale til andre!

 7. Eva Hunn says:

  Guidet tur bør alle benytte seg av ! Helt topp å bli hentet på flyplassen og treffe Sigbjørn. Han er både en koselig og hjelpsom fyr og vi kunne ikke fått en bedre start på våre 4 dager i Budapest. Tusen takk for all hjelp ! Hilsen Eva og hele reisefølget på 8.

 8. Grethe Wiik says:

  Og bli henta på flyplassen, og bli med på en guida tur, burde alle gjøre i vakre Budapest. Makan til service har vi skjelden opplevd. Sigbjørn ordner alt. Det er min 5. gang i Budapest, og min 4. guida tur. Tusen takk for denne gangen.

 9. Geir Trygve Ottersland says:

  4 gode venner fra Froland på tur, 1.september til 4.september 2012.
  Takk Sigbjørn for super service. Du gjorde at oppholdet ble perfekt. Dine anbeflinger kan trykt bringes videre. Guidet tur fra flyplassen var en ypperlig start på oppholdet, og det var samtidig veldig praktis at dere også sørget for returen. En telefon eller SMS til «Siggi», og ting ble ordnet i en fei. Bordbestilling, Thai massasje eller veiforklaring, «Siggi» fikset. Til alle dere som skal til Budapest, ta kontakt med Sigbjørn så får dere mer utav oppholdet. ANBEFALES PÅ DET VARMESTE AV 4 FORNØYDE FROLENDINGER!

 10. 5 fra østfold på tur says:

  11- 15 mars 2012. Vi er veldig glade vi fant budapestguide på nettet. Valgte å bli henta på flyplassen med guiding i byen. En kunskapsrik guide hentet oss til avtalt tid. Ingen ulempe at hun snakket flytende norsk. Avreise dagen sto bilen klar for oss utenfor hotellet igjen til avtalt tid. ANBEFALLES PÅ DET VARMESTE:

 11. Gustav med søsken og ektefeller, says:

  Henting på flyplassen kombinert med guidet tur var et lykkelig valg. Sigbjørn tok oss med på en interessant runde i Budapest slik at vi fikk en god oversikt over byen. Han var kunskapsrik og behaglig. Dette kan anbefales.

 12. 7 pensjonistervenner fra Oslo says:

  6.-9. september 2011
  Guidet tur kombinert med henting fra flyplassen anbefales på det varmeste! Sigbjørn ventet på oss på flyplassen og tok oss med på en meget interessant runde i Budapest, slik at vi fikk en fin oversikt over byen. Han er meget kunnskapsrik og svarte på alle våre spørsmål hva enten det gjaldt historie, politikk eller samfunnsspørsmål.
  Flott guide og flott by! Anbefales!

 13. Åshild og damene says:

  Å bli møtt på flyplassen av en smilende guide med lappen «Åshild og damene» satte standarden for denne supre flyplassguide-turen! 🙂 En perfekt kombinasjon av skyss fra flyplassen til hotellet, en oversikt over byen og en guide som snakket norsk, hadde veldig god kontroll på by og historie og var åpen for spørsmål og kommentarer fra oss «uvitende». Anbefales! 🙂

 14. Reidun og Lillian says:

  Guidet tur kombinert med transport fra flyplassen anbefales! En effektiv og enkel transportmåte, dyktig guide, samt innholdsrik tur med passe mange stopp. Turen gav rask og fin oversikt over byen – Budapest var forøvrig en flott by!

 15. Kjetil Østbø says:

  Vi ble møtt av en hyggelig sjåfør på flyplassen. Han kjørte oss inn til Budapest der Sigbjørn kom på og guidet oss gjennom et par timer i Budapest. Vi kom så pass sent på dagen at det ble mørkt så vi fikk sett Budapest by night fra Gellert-høyden. Et flott syn når alle lysene i byen er tent.
  Sigbjørn er utrolig kunnskapsrik og hadde svar på alle våre mer eller mindre relevante spørsmål.
  Fint å bli kjent i byen så snart etter ankomst.
  Anbefales på det varmeste !

 16. Aina Bekke says:

  Takk for en utrolig bra guidet tur med Sigbjørn!! 5 klubbvenninner fra Østlandet er strålende fornøyd, både med opplegget og Sigbjørns formidlingsevne!

 17. bjørnar natedal says:

  Vi reiste

  to par til Budapest i september,og besilte en guidet tur fra flyplassen.Der ble vi møtt av Sigbjørn med sjåfør.En blid og hyggelig kar, som også var meget kunnskapsrik.Etter en flott tur rundt i byen,ble vi kjørt til vårt hotell.Vi satt igjen med masse inntrykk, og vi følte at vi «kjente » byen.Meget viktig,vi visste hvor vi skulle dra,og eventuelt hva vi ikke skulle bruke bruke tid på.Tusen takk Sigbjørn, for fantastiske dager i Budapest,vi kommer tilbake,og vi leier gjerne dine tjenester igjen! Hilse fra Grete og Willy, Else Og Bjørnar.

 18. Sissel Dahn says:

  Anbefales!! Flott med en liten oversikt helt i begynnelsen av turen, Noen steder vil vi tilbake på egenhånd, noen steder «been there, done that».Med få dager til rådighet er denne turen et must.Takk til Sigbjørn:-) fra fem damer fra sørlandet.

 19. Hilde says:

  Vi var tre venninner som var i Budapest i slutten av august. Vi hadde fått anbefalt guidet tur fra flyplassen med Sigbjørn. Det kan anbefales på det sterkeste. Vi fikk sett det viktigste av severdigheter i Budapest på 2 1/2 time, helt supert. Sigbjørn bestilte dessuten bord for oss på restauranter , og ordnet transport til flyplassen avreisedagen.
  Takk for hjelpen:)

 20. Ragnhild og Jarle says:

  Vi var fire stk. som skulle til Budapest i 4 dager. Vi lette på nettet om det var noen som kunne guide oss i Budapest. Så fant vi Sigbjørn`s tilbud. Denne guidingen ga oss en kanonstart på dagene vi skulle ha. Det er utrolig med kunskap Sigbjørn kunne legge for dagen. Vi er kjempefornøyd med tilbudet. En stor klem til guiden for meget god og hyggelig hjelp/guiding fra flyplassen og 2,5 timer rumdt i byen, før vi ankom hotellet. Og i tilegg tilbød Sigbjørn seg å bestille konserter, båttur på Donau og gode spisesteder for oss. Tusen takk!

 21. Caroline says:

  Jeg og mannen min var i Budapest nå for noen dager siden, og vi hadde på forhånd bestilt guidet transfer fra flyplassen og til hotellet. Vi fikk raskt tilbakemelding om at Sigbjørn var opptatt den dagen, men at han kunne ordne med dansktalende guide. Dette var vi interesserte i. Da vi ankom flyplassen ble vi møtt av en kjempehyggelig dame, og hun viste oss de mest kjendte severdighetene i Budapest. Hun kunne veldig mye historie, og hun kom med gode tips til ting vi kunne gjøre mens vi var der. Vi fikk en super start på oppholdet, og vi tror ikke turen hadde blitt like vellykket uten den guidede turen. Vi bestillte også hjemturen til flyplassen gjennom Sigbjørn, og fikk behagelig og fin transport dit.

  Tusen takk for god service, dette anbefales på det sterkeste!:)

 22. Ramberg Akevittforening says:

  Vi var 5 medlemmer fra Ramberg Akevittforening som ankom Budapest flyplass den 2 juli 2010. Her ble vi møtt av guiden som tok oss med på en guidet tur i Budapest. I det fine varme været koste vi oss i disse timene og fikk sett utvalgte steder i byen. Å komme til en ny by og bli møtt av en veldig hyggelig guide som kunne ta oss med for visning og informasjon en svært god start på oppholdet. Vi følte egentlig at vi hadde fått sett det meste da turen var over. Så jeg vil bare oppfordre alle til å ta kontakt med Sigbjørn når Budapest skal besøkes, det er vel verdt pengene.

 23. Britt says:

  Vi storkoste oss i Budapest. For oss var det av stor betydning å bli møtt av guiden på flyplassen. Den guida turen var så bra og guiden tok imot oss og alle våre spørsmål på en herlig måte. Fantastisk hjelp!

 24. Ripel Travel says:

  Vi var 13 stk jenter i 30-års alderen som var i Budapest fra torsdag til søndag. Vi ble hentet på flyplassen av guiden/Sigbjørn og dro rett fra flyplassen til en liten guidet tur. Turen var passe lang og vi fikk sett de viktigste severdighetene og fikk en fin oversikt over Budapest. Alle syntes det var en super ide å kombinere transfer fra flyplassen med guiding:D Guiden var også behjelpelig med bestilling av bord på forskjellige restauranter de dagene vi var der. Sigbjørn og kona gav også uvurderlig hjelp i forbindelse med en hjernerystelse og lokaliseringen av sykehuset. De ordnet også med transport tilbake til flyplassen. Vi er kjempefornøyde med jobben de gjorde. Anbefales:)

 25. 6 klubbvenninner fra Arendal says:

  Vi, 6 klubbvenninner hadde stor glede av turen med guiden. Ble hentet på flyplassen og kjørt til hotellet hvor bagasjen ble satt av, og dro så videre på guidet tur. Vi hadde veldig godt utbytte av guidingen og kunne stille masse spørsmål underveis. Dermed kunne vi velge hva vi ønsket å besøke og legge planer for resten av oppholdet i Budapest. Guiden var også behjelpelig med å bestille båttur på Donau pluss at han også ordnet med drosje til flyplassen når vi skulle reise hjem igjen. Anbefales på det varmeste.

 26. Trine says:

  Vi tok kontakt med Budapest Turistguide på mail for å be om henting og guidet tur. Vi fikk raskt svar, og alt ble ordnet slik vi ønsket det. Vi ble møtt på flyplassen av drosjen som sto klar for oss – som bestilt og til avtalt pris. I tillegg skulle vi ha guidet tur på ettermiddagen. Dette opplegget var kjempebra. Vi fikk en guide som kjente godt til historie og severdighetene i byen. I tillegg hadde den bare vårt reisefølge (5 personer), noe som gjorde at vi kunne spørre så mye vi ville, og han kunne svare på alt vi spurte om. Han var også behjelpelig med å ordne transport/drosje til oss, noe som var veldig ok når vi var 5 person og vi da trengte 1 stor bil. Han anbefalte oss også cruise på Donau, og det kan anbefales. Det var god mat, og hyggelig atmosfære og et fantastisk syn på kveldstid. Anbefaler alle å ta en guidet tur i starten av ferien slik vi gjorde, da det letter vår planlegging av resten av turen på egenhånd.

Legg inn en kommentar