Bøker om Budapest

Hvis du skal reise til Budapest i nærmeste framtid, eller kanskje kjenner noen som skal til Budapest i framtiden, så kan det alltids være en god ide å kjøpe en reiseguide til Budapest, så man kan ha med seg en bok med masse Budapest informasjon på turen. De fleste planlegger ikke slikt på forhånd, og ender dermed opp med å kjøpe seg en bok i siste liten på Gardermoen før avreise. Men, det er mulig å spare litt penger ved å bestille på forhånd, så her kommer noen anbefalinger til bøker som kan være verdt å vurdere.

Hvis du kjenner andre som skal til Budapest kan forøvrig en Budapest bok være en super (jule)gave, så hvorfor ikke bestille en bok og hvis du overrasker de virkelig så bestiller du en bok som du pakker inn. Vedkommende skjønner kanskje ikke hvorfor han/hun før boka, men hvis du pakker inn reservasjonspapiret på flybilletter fra Norwegian i midten på boka, blir det fort en super julekvel eller bursdag for vedkommende. Vel, nok om det. Her er noen anbefalinger!

Bøker om Budapest

Denne artikkelen har dessverre blitt litt utdatert, men du finner en svært god artikkel om bøker om Budapest på engelsk akkurat her. Trykk på den lenken og få gode anbefalinger!

Del innholdet med andre