Vinsmaking

Ungarn er kjent for sine mange vindistrikter og for sine deilige mat. Den ungarske paprikaen som setter sitt sterke preg på maten i landet faller alltid i smak hos nordmenn. Men ettersom Budapest har 27 McDonalds restauranter er det viktig å unngå disse, slik at du kan sette tenna i noe skikkelig ungarsk. Vi hjelper til med dette og tilbyr kombinasjon av vinsmaking og ungarsk middag, eller begge to hver for seg, alt ettersom hva dere er på jakt etter.

Bli med på vinsmaking i og utenfor Budapest
Bli med på vinsmaking i og utenfor Budapest

Tilbud innenfor Budapests grenser

1: Vinsmaking med stor middag i sentrum av Budapest
Tre retters middag med tre glass på veldig tradisjonell ungarsk restaurant i hjertet av Budapest. Her får du tradisjonelle ungarske retter, og deilige ungarske viner servert, vanligvis med hyggelig sigøynermusikk i bakgrunnen. Dette er ikke de «supertypiske» ungarske vinene, så vinene er helt forskjellige fra de man får under turen til Szentendre.
Pris: 15,600 Forint per person

Menyen består av:

 • Cold Hungarian starter (One glass of Patzay Rizling from Badacsony)
 • Veal goulash with noodles and homemade pickles (One glass of Gere Merlot from Villány)
 • Gundel pancake (One glass of Kvaszinger Furmint from Tokaj)

2: Vinsmaking på Donau
Om du bare har lyst til å smake på ungarske viner enkelt og greit og se på vakre Budapest mens du gjør det er vinturen på Donau fra 19.00-21.00 hver kveld perfekt. Her smaker du på 7 forskjellige viner og nyter utsikten.
Pris: 16,500 HUF per person (book turen her)

Vinmaking i Szentendre
Vinmaking i Szentendre

Tilbud utenfor Budapests grenser

1: Vintur til Szentendre
Slå to fluer i en smekk. Besøk den koselige byen Szentendre og smak mye god vin samtidig. Les mer om dette programmet her: Halvdag Szentendre

2: Vinreiser i Ungarn
Kommer du med en større gruppe og ønsker å oppleve mer av Ungarn kan vi også arrangere komplekse vinturer der man besøker mange vinregioner, sover utenfor Budapest og med varighet på flere dager. Ta kontakt så kan vi planlegge sammen! Det er mulig å lese litt om en slik tur vi arrangerte i 2014 i denne artikkelen.

3: Vinsmaking i Etyek
Hvis du vil bruke noen timer av en dag på vinsmaking på en ekte vingård er dette en perfekt mulighet. Hele programmet tar omlag 4 timer og man blir hentet på hotellet i Budapest, kjørt til vingården, og deretter smaker man på gården viner, champagne, og sprit. Dette programmet er kun tilgjengelig for grupper på 10 personer eller mer.

—————-
For booking av vinmiddag, vinsmaking, vinutflukt eller lignende er det bare å fylle ut skjemaene nedenfor med den informasjonen vi trenger. Om du har spørsmål kan du også stille de her.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Del innholdet med andre

16 thoughts on “Vinsmaking

 1. Hanne Rommetveit says:

  Kvelden på BorLaBor ble er braksuksess for gjengen vår (5 par). Dette kan vi anbefale på det varmeste. Hyggelig betjening, god mat og en flott «reise» i ungarske viner. Restauranten ligger litt unna hovedgata og ser veldig anonym ut ved inngangen, men innenfor er det en helt unik atmosfære.

 2. Rune Hestvik Karlsen says:

  Dag 1 Vi var 2 par på stor middag med vinsmaking fikk veldig god service med mye god mat og gode viner.Anbefales

  Dag 2.Øltur med omvisning i bryggeriet mye godt øl og veldig god mat med hyggelig betjening.Anbefales

  Dag.3.Hvitvinstur til Etyek Veldig hyggelig dame tok imot oss,vi fikk en uforglemmelig flott guidet tur på vingården med mye god vin og mat Anbefales

 3. Morten says:

  Denne plassen var storartet. Litt unna hovedgata. Det var kjeme god mat og god viner, (for ein som ikkje drikker vin). Det var ein flott kveld som gjorde verkeleg ein høydare på turen. Anbefales!

 4. Astrid Karlsen says:

  Vi var på stor middag med vinsmaking ( 4 pensjonister fra det kalde nord). Kelneren var svært hyggelig, fortalte om både vin og mat og svarte villig på spørsmål. Første retten smakte nydelig, og siden ble det bare bedre og bedre. Vi startet med å fotografere alle rettene for å kunne dokumentere for slekt og venner hva vi hadde vært med på. Men plutselig hadde vi spist opp desserten uten å ofre fotograferingen en tanke. Ja,ja. Vi hadde jo fotografert etiketten på dessertvinen.En lærerik og hyggelig kveld som anbefales på det varmeste!

 5. Terje Våge says:

  1. Vinsmaking med stor middag i sentrum av Budapest
  Vi var 4 pensjonister som var med på denne middagen. Lokalitetene og mat/vin var utsøkt og vertskapet var profesjonelt og hyggelig. Kan absolutt anbefales.
  2. Hvitvinstur til Etyek
  Vi 4 besøkte også vingården i Etyek. Dette var også en hyggelig opplevelse. Vertinnen på gården snakket utmerket engelsk og vi fikk en skikkelig god orientering om vinproduksjonen på gården og i regionen. Maten var også tiltalende og smakfull.

 6. Grethe Wiik says:

  Gleder meg allerede til neste vintur.Fruen på gården var utrolig behagelig og høre på. Vinen herlig, maten god, og vi?- Vi stortrivdes:)

 7. Luna says:

  Turen til Hernyák Birtok i Etyek var helt fantastisk! Herlig vertskap og gøy å få lære så mye om ungarsk vin, som er i absolutt verdensklasse. Jeg er vinentusiast og er helt overvelmet av kvaliteten på vin fra dette spennende landet. Familien kjører en fin filosofi over vindyrkingen sin, og har sterkt fokus på kvalitet (produserer kun 12 000 flasker årlig). Denne turen anbefaler jeg alle vinelskere!

 8. Monja says:

  Hvitvinstur til Etyek

  Min søster og jeg var så heldige å bli invitert på tur til Budapest av mamma. Vi er alle 3 glade i mat og vin, så turen til vingården i Etyek var et perfekt valg. Fruen på gården var en utrolig sympatisk dame med gode vin- og engelskkunnskaper. Anbefales på det varmeste!

 9. Marianne says:

  Vinsmakingen var en veldig hyggelig opplevelse. Et utrolig koselig lokale, ble overrasket når vi kom ned trappen. God mat og gode viner, og veldig mett når vi gikk derfra. Vi ble forklart hva slags type vin det var og forskjeller fra den ene til den andre. Servitøren virket oppriktig interessert i vin.

 10. Odd says:

  Min kone og jeg var sammen med 5 blide damer fra sørlandet på en tur til Szentendre, i uke 41. Kjempefin opplevelse. Byen i seg selv er verdt et besøk, ikke langt fra Budapest, men langt unna storbyens leven.
  Vinsmakingen i en gammel vinkjeller med en avsluttende ungarsk middag satte punktum for en fin tur.
  Anbefales.

 11. Cecilie says:

  Vi var 13 personer i alderen 41-66 år. Vinsmakingen er absolutt å anbefale. God mat hyggelig betjening og god vin.

 12. Torild Opsahl says:

  Vi var 6 damer på tur til den lille, koselige byen Szentendre med shopping, museer og vinsmaking samt deilig lunsj. Vi anbefaler gjerne turen.

 13. Hallgeir Olsen says:

  Flott tur til Szentendre med besøk i vinkjeller. Smakte på 5-6 gode viner + palinka. Alt etterfulgt av en flott lunch. Anbefales på det sterkeste.

 14. Ståle says:

  Vinturen til Etyek var kjempebra. Gode viner, hyggelig vertskap, god mat og en interresant historie. Dessuten var de som drev gården gode i engelsk. Absolutt en tur som kan anbefales.

 15. Wenche says:

  Vinsmakingen (den store vinmiddagen) var et absolutt høydepunkt hvor hele settingen var helt perfekt.

Legg inn en kommentar