SPA-behandling

Når mange tenker på Budapest, tenker man på SPA og varme kilder. De største badene, Gellertbadet og Szechenyibadet, har en kombinasjon av begge deler, som vil si at man på disse stedene kan nyte både varme kilder og diverse behandlinger på samme sted (massasje og lignende). Men, noen synes at behandlingen på disse stedene er litt for lite private, lite personlige og veldig rullebåndsopplevelse. Av denne grunn er det også populært å oppsøke private steder der man opplever mer intim atmosfære, og høyere kvalitet på tjenesten som ytes. På disse stedene finnes ikke badebasseng og lignende, her er det massasjen, ansiktsbehandlingen og luksusen som står i fokus.

Vi kan hjelpe deg/dere med et slikt besøk i sentrum av Budapest på en lokal thai massasje salong, hvis dere skulle ønske dette. Tidspunkt må reserveres på forhånd, så bare send en email hvis dette skulle høres interessant ut. Nedenfor finner du noen forslag til mulige behandlinger og priser:

Dette programmet er dessverre ikke lenger tilgjengelig i Budapest.


Del innholdet med andre

10 thoughts on “SPA-behandling

 1. Astrid Karlsen says:

  Fantastisk massasje her! Har vært her flere ganger før, men i år var vi ei hel uke i Budapest, og vi fikk til tre besøk her. Jeg hadde to ganger en times thaimassasje og en gang 30 min fotmassasje. Alt var bra, men fotmassasjen anbefales virkelig; særlig bra etter mye bygåing. Og tenk: Jeg har hatt stygge åreknuter i årevis. De er blitt helt borte etter tre behandlinger her. Kan vel neppe vare, men da får vi ta et nytt besøk i Budapest…

 2. Hanne says:

  Vi var mor & datter som fikk thaimassasje. Dyktige massører som virkelig kunne sine saker. Behagelig atmosfære og hyggelige ansatte. Etter behandlingen lå ytterjakke og sko å ventet på oss, samt en deilig kopp te. Veldig god service, nøler ikke med å bestille time hvis anledningen byr seg til Budapest igjen.

 3. Morten says:

  Me var eit par og ei mor som tok spa behandling her. Paret tok parterapi og mora tok fot og oljemassasje. Det var utrulegt bra, kan verkeleg anbefales.

 4. Sven Kåre & Kirsten says:

  Jeg og min frue hadde bestemt oss for litt vellvære, siden vi ikke kjente til byen, var denne siden til stor hjelp. På spa behandling valgte vi Parterapi. Dette var noe av det mest fantastiske vi har opplevet av spa behandling. Kan anbefales på det sterkeste 🙂

 5. Kathrina says:

  Min mann og jeg + mine foreldre har akkurat kommet hjem fra noen heerlige dager i Budapest – alle fire prøvde ut både thai- og fotmassasje, i tillegg til at damene fikk ei runde med ansiktsmasasje – fordelt på flere dager 🙂 Thai var ei skikkelig runde med knaing og strekking av det meste i kroppen, mens fotmassasjen var deilig massasje med olje av føtter og legger + litt knaing over kroppen. Ansiktsmassasjen var også bare en herlig behandling! Alt kan i grunnen anbefales, men fotmassasjen er absolutt fantastisk etter masse asfaltgåing!

 6. Marianne says:

  Vi var på thaimassasje, veldig bra. Flott atmosfære med diskre og flinke massører. I tillegg var prisen en brøkdel av hjemme. Måtte bestille en time til et par dager senere

 7. Åshild og damene says:

  Vi var fire damer som avsluttet en sightseeingrunde med 90 minutters thai-massasje og det var utrolig avslappende og forfriskende. Damene som jobber der vet hva de holder på med så thai-massasjen anbefales!

 8. Kjetil Østbø says:

  3 av et selskap på 4 tok spa/massasje som Sigbjørn ordnet for oss. Alle var fornøyde med behandlingen og en time gikk raskt. Alle kunne tenke seg til mere slik behandling men tiden rakk ikke til denne gangen. Kan absolutt anbefales til andre.

 9. Astrid Karlsen says:

  Vi var to venninner som var her til magisk honningmassasje. Det var virkelig magisk. Nydelig massasje og flott service. Vi behøvde heller ikke å bekymre oss for mennene som skulle vente på oss. De fikk vente i koselige omgivelser ved resepsjonen, og te fikk de også. Da vi damene var ferdige med massasjen, sto det også klar tekopper til oss og uteskoene var pent plassert ved stolen vi skulle sitte på. Uventet omtenksomt og svært hyggelig. Vi har tidligere vært til massasje i offentlig bad, og det var greit nok, men dette overgikk langt en slik behandling. Anbefales!

 10. Anita says:

  Vi var mor og datter på tur, og valgte å ta 1,5 times aroma massasje og 1 times ansiktsbehandling.

  Det er den aller beste massasjen vi noen gang har fått!
  Vi kan med glede anbefale alle å dra hit!!

Legg inn en kommentar