Bryggeribesøk

Når man tenker på Ungarn, tenker man ofte på vin, men det finnes også mye godt øl i landet. På ølturen som varer i ca. 1 time tar vi deg med til et sted der de produserer øl i Budapest den dag i dag. Man får et glass palinka som velkomstdrikk. Etter dette får ett innblikk i produksjonen, i de forskjellige leddene av produksjonen og nyttig informasjon samt en smakksprøve underveis. Ved avslutningen blir bordet dekket, og dere får litt småting å tygge på mens dere smaker på tre forskjellige øltyper som produseres på stedet.

Mikrobryggeri i Budapest
Smak deilig øl på mikrobryggeribesøk i Budapest

Dette er ikke et typisk bryggeri, så det produserer ikke øl i enorme mengder, men besøket gir et godt innblikk i ølproduksjon, og selvfølgelig mulighet til å smake godt øl.

Turen foregår på Engelsk. Man trenger minimum fire personer for en slik tur, og prisen er 6500 Forint per person (ca. 195 NOK).

Vi tilbyr nå også en utvidet bryggeritur til 11,000 Forint (ca. 330 NOK) per person. Denne inkluderer smaking av 4 palinkaer, 4 øl, 4 retters lunsj og selvfølgelig besøk på bryggeriet.  Hvis dere skulle ønske utvidet tur, bare skriv det i kommentar feltet nedenfor.

For å booke en øltur, vennligst fyll inn skjemaene nedenfor. Hvis du har spørsmål angående turen er det bare å bruke skjemaene nedenfor også.

DETTE PROGRAMMET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG ETTERSOM BRYGGERIET BLE TVUNGET TIL Å STENGE UNDER COVID OG IKKE HAR ÅPNET I ETTERKANT.

Book øltur i Budapest

Del innholdet med andre

5 thoughts on “Bryggeribesøk

 1. JOhannes says:

  Var på den utvidede turen, og det var sannelig nok av mat og drikke! Var deilig å strekke litt på beina og gå tilbake til hotellet etter all den maten og drikken! Anbefales!

 2. Jan Erik says:

  Anbefales. Bryggeriet er ‘husbryggeri’ for en restaurant i en gammel hvelvkjeller og produserer ca. 400 liter øl pr. dag som i hovedsak tappes i restauranten (ølet er ikke å få på flaske).
  Anbefaler ‘minste’ variant, da den inneholder en Palinka, fire øl á 0,3l og en rett med surkål og pølser (rikelig porsjon), pluss brød og pretzel. Vi kom kl. 14 og mengden mat/øl gjorde at vi ikke orket annet enn en gulasjsuppe til middag sent på kvelden.
  Besøket inkluderte en omvisning i bryggeriet og ølframstillingen.
  De lager fire typer øl og vi fikk smake dem alle – og de varierte fra bra til veldig gode (selvfølgelig subjektivt).
  Eneste negative var at det ikke var godt nok kjent på forhånd hva vi skulle gjennom (guiden var dessverre litt for opptatt da vi kom), men totalinntrykket var veldig bra.

Legg inn en kommentar