Flyplass transfer

Flyplasstransfer i Budapest

Flyplasstransfer i Budapest

Taxiene i Budapest har ikke det beste ryktet, og selvom ting er på bedringens vei er det fortsatt mange som har blitt lurt opp gjennom årene i Budapest. Vi har flere ganger bistått rådville nordmenn på flyplassen i Budapest med tips angående transport fra flyplassen, men nå tenkte vi å komme det hele i forkant. Derfor tilbyr vi henting på flyplassen i Budapest til rimelige og faste priser (de beste transfer prisene i byen faktisk). Her er det ingen plusskostnader eller slike ting!

Våre godkjente sjåfører venter på deg ved ankomst og tar deg rett til hotellet eller apartmanten der du bor. Om du ønsker det hjelper vi deg også med turen tilbake til flyplassen.

Luksusvarienten
En norsk guide blir med i bilen og gir en kort guidet tur, samtidig som dere får kald drikke servert underveis, samt noen ungarske godbiter å tygge på. Les mer om dette her.

Priser (forint prisene er gjeldende per bil (ikke per person).  NOK priser er kun cirka eksempler)
10000 Forint (1-2-3 personer) – (ca. 265 NOK)
12000 Forint (4-7 personer) – (ca. 320 NOK)
32000 Forint (8-15 personer) – (ca. 850 NOK) (to biler er billigere enn minibuss)
50000 Forint (16-32 personer) – (ca. 1350 NOK)

Hvis man bestiller reisen tilbake samtidig, blir prisen tilbake 1000 Forint billigere (dvs: tur/retur to personer: 19,000 Forint)

Det er mulig å avtale transport tilbake til flyplassen med sjåføren som henter dere på flyplassen, men prisen blir da høyere, og vi har den ikke lagt inn i våre systemer, som betyr at vi heller ikke kan garantere at sjåføren kommer som planlagt.

Betaling skal skje i forinter til sjåføren ved slutten av turen. Det er mulig å ta ut forinter i minibank på flyplassen i Budapest hvis det trengs. Ved større grupper ta kontakt, og vi hjelper til med dette også!

Bestill henting på flyplassen i Budapest

Ditt navn

Din e-mail

Mobil: (med landskode)

Ankomstdato: (eks: 25 mai)

Ankomst: (eks: 15:15)

Flynummer: (eks: DY3550)

Antall personer:

Hotel/adresse i Budapest:

Kommentarer (handicap, tidspunkt for returtransport (dato og tidspunkt for henting på hotellet, og andre ting)...)

Del innholdet med andre

22 kommentarer

 1. Hei;
  En uforglemmelig flott tur i midten av september. Alle tjenester vi hadde bestilt fra Norge var klare; taxi-transfer, lunsj-cruise og god ekstraservice ved at vi bestilte guidet tur sent tirsdag kveld på sms og fikk en super norsk-talende guide som møtte oss onsdag morgen i taxi til 3 timers tur. Kjempeflott! Kan anbefales av alle som ike har vært i byen tidligere; det var verdt hver eneste krone!

 2. Hei!
  Akkurat kommet hjem fra en flott tur i Budapest. Bestilte henting på flyplassen på denne siden ca kl 13 på fredag og ba om å bli hentet kl 9 på lørdag i Budapest, og det funket!! Veldig deilig å bli hentet og kjørt til døra på hotellet og det samme når vi skulle dra, topp service!! Kan virkelig anbefales!!

 3. Vi vil takke sigbjørn for all god hjelp 🙂 Har aldri opplevd lignende service noen gang. Vi fikk svar på alle spm med en gang. Han ordnet taxi og spa. Og han hadde de beste anbefalinger på spisesteder o.l Det gjorde våres Budapest ferie fullkommen . Anbefaler alle som skal til Budapest å kontakte han dersom de trenger hjelp til noe 🙂

 4. Utrolig greit å bli henta av Sigbjørn på flyplassen,som sammen med sjåføren gav oss en rask og god opplevelse av storbyen, Budapest! Dessuten var det flott å maile med noen som virkelig kjente byen i forkant, og som kunne hjelpe oss med både anbefalinger og bestillinger – takk for kjempe sevice, anbefales virkelig 🙂

 5. Fantastisk bra og bli hentet på flyplassen og guidet rundt i byen.Sigbjørn ga oss en utrolig flott start på ferien.En hyggelig opplevelse som jeg vil anbefale på det varmeste til dere som skal til Budapest.Sigbjørn ordnet også dagstur for meg og min mann til Bratislava for en rimelig pris.Da ble vi plukket opp av en sjåfør og kjørt til Bratislava,avtalte med sjåføren om når vi ville dra tilbake til Budapedt.Tilbragte hele dagen der.Ambefale dere som reise ned å ta kontakt med Sigbjørn 🙂

 6. Kan virkelig anbefale og bruke denne siden ved bestilling av transfer og bordbestilling! Vi bestilte transfer tur/retur flyplass/hotellet. Transferen fungerte utmerket, sjåføren stod parat da vi kom og var veldig hyggelig og hjelpsom. Han var på plass 20 minutt før oppsatt avreise fra hotellet avreisedagen så det var ikke noe stress. Vi booket også Vinmiddag i Budapest, 5 retter/6 viner ved hjelp av Sigbjørn. Vi hadde en veldig hyggelig kveld på en restaurant med live orkester, ungarske retter og fikk smakt på forskjellige viner.

 7. Har brukt flyplasstransfer mange ganger, og det funker alltid. Hyggelige sjåfører og topp service. Vi har aldri opplevd å vente med hjertet i halsen og lure på om vi rekker flyet tilbake. Tvert imot; så snart vi har sjekket ut av hotellet, er sjåføren der, selv om det skulle være litt før bestilt tid.

 8. Transporten fra flyplassen var grei den.
  Vi fikk ikke noen kvittering fra sjåføren deres . Han stakk bare penga i lommen og forsvant.
  Men , prisen på 12000 forinter var veldig høy sammenlignet med taxi som vi brukte tilbake. Det kostet 8000 HUF.

  • Takk for tilbakemeldingen! Mye som kan sies, men når det gjelder prisen så er det verdt å vite at prisen er høyere også ved vanlige taxier fra flyplass til hotell, enn motsatt. Det er også i den retningen at de fleste taxisjåfører lurer en, mens returen er enklere ettersom den er bestilt via hotellet! Og ettersom det ikke er faste priser på taxi så vil tariffen ved taxi også komme ann på lengden på turen, mens vi har faste priser som gjør at du slipper å bite negler, men på forhånd vet nøyaktig hvor mye du skal betale ved veiens ende!

   Når det gjelder kvittering gir sjelden taxisjåfører i Budapest dette, men om du hadde gitt beskjed til sjåføren eller gir beskjed, sender vi svært gjerne en kvittering på transporten på email!

   Håper ellers alt var bra i Budapest! 🙂

 9. Vil gjerne få takke for knallbra opplegg med tur/retur flyplass transport. :)…eit lite tips…bruk større navn på skiltene…når det står fleire navn på skiltene, så blir det vanskelig å finne…Ringte Sigbjørn eit par ganger, og makan til service skal du leite lenge etter…veldig bra… :)…Ordna tur til oss til Outlett’en, for shopping… :)…sjåføren henta oss på Fiskarbastionen og venta i to timer på oss, imens vi shoppa…så retur til hotellet….alt dette betalte vi kun 15000 HUF for…. :)….ellers er Budapest ein knallbra by…veldig hyggelige og hjelpsomme folk….+ at det er ekstremt billig…. :)….skal tilbake, og då blir det ny henting Sigbjørn… 🙂

 10. Veldig behagelig å bli fraktet direkte fra flyplass til hotell (og tilbake for den saks skyld). Til en rimelig pris blir du møtt når du kommer ut av bagasjemottaket og fulgt til en ventende bil (vi var fire, så det ble god plass i en minibuss) og kjørt direkte til hotellet.
  Litt forklaring av severdigheter og anbefaling av steder å gå var også nyttig.
  Rolig tempo inn til byen og rett til hotellet – men litt mer stressende tilbaketur (ikke helt norsk trafikkultur).
  Veldig praktis å slippe å finne fram til offentlig kommunikasjon og hotell i en ukjent by.

  Anbefales!

 11. Nok en gang Sigbjørn!
  Utrolig enkelt og proft å bruke deg. Blide,gode og tålmodige sjåfører. Takker for at transporten rundt bryllupet vårt fungerte så bra som det gjorde med så mange personer.
  Rett mann å bruke hvis man vil ha valuta for oppholdet.
  Anbefales!

Legg inn en kommentar