Se Italia – Norge på ungarsk TV

I kveld er det siste kveld med kvalifiseringsfotball til fotball EM neste år, i allefall før play-off kampene i november. Det finnes et lite håp selvfølgelig om at Norge tar tre poeng mot Italia, men kanskje er håpet større om at Kroatia avgir poeng mot Malta på bortebane.

Uansett så er det i allefall en gledelig nyhet til fotballglade nordmenn i Budapest at kampen mellom Italia og Norge blir vist på Sport 1 kanalen i Ungarn. Dette er ikke en kanal som alle hotellrom har, men du kan jo sjekke det ut, men om den ikke finnes der er det bare å finne en pub eller restaurant med stor TV og så er sannsynligheten stor for at de vil vise kampen der. Om de tilfeldigvis skulle vise kampen mellom Nederland og Tsjekkia i stedet samler du bare sammen noen flere nordmenn og sier at dere vil være veldig gode gjester om de viser kampen, og så slår de garantert over til Norge kampen sånn at dere kan se den og heie på vikingene som skal kjempe mot Cæsar i selveste Roma!

Om du heller vil se kampen på datamaskin eller lignende kan du se den online også og du kan lese mer om hvordan du ser TVNorge, Vox, Max og lignende fra utlandet i denne artikkelen!

Da sier vi Heia Norge, og ikke bare det, men siden du er i Ungarn må du også si heia Island og heia Latvia. For, hvis Island tar poeng mot Tyrkia på bortebane eller Latvia tar noen form for poeng hjemme mos Kasaksthan i kveld betyr det at Ungarn går direkte til fotball EM som beste treer, så det hadde jo vært festlig (selvom de egentlig ikke er så flinke i fotball)!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar