Sir Lancelot

Etter å ha jobbet med nordmenn i Budapest i en stund er dette en av de restaurantene vi har hørt folk skryte mest av. Folk lar seg beta av musikerne som spiller, middelalderstemningen, servitørene og ikke minst maten. Hele restauranten er veldig gjennomført, så en sitter nesten med en følelse av å være i middelalderen mens en spiser.

På Sir Lancelot får en vanligvis maten servert på store brett, og på brettene er det masse forskjellige typer mat som en kan spise til en sprekker. Det kan være en fordel å reservere bord før besøket. Ved reservasjon lønner det seg å bestille bord fra 18.00/19.00 eller fra 21.00 og utover. Hvis man prøver å bestille 20.00 må man ofte forandre og ankomme enten 19.00 eller 21.00, så det kan være greit å ha i bakhodet før man reserverer.

Du kan også booke en meny umiddelbart på Sir Lancelot ved å bruke skjemaene nedenfor.

Sir Lancelot Budapest

Adresse: 1065 Budapest, Podmanicky U. 14
Metrostop: Nyugati Palyaudvar

Sir Lancelot bilder

Del innholdet med andre

8 thoughts on “Sir Lancelot

 1. MaFiAn says:

  her burde man spise minst 1 gang 🙂 Det man burde vite er at temaet er middelalder, du ikke får gaffel og menyene er gigantiske. Det er mulig å bestille feast, 3 retters, men man blir kanskje mett med bare forretten.

  Spis sammen med hele familien, trenger ikke å tenke så mye på manerer, men bare at man skal nyteden gode maten.

  Anbefales å heller dele en normal meny mellom to, istedenfor å ta en hver

 2. Jorunn Tveit Andersen says:

  Jeg gav kjæresten min en tur til Budapest i bursdagsgave.. Ble anbefalt denne resturanten av en venninne..Bare en ting og si : AMAZING..Fantastisk mat og en herlig betjening som ville oss alt vell 🙂 Overraskende med underholdnin mellom bordene da vi satt og spiste. Anbefaler alle som tar turen til Budapest og bruke en helaften der.Aldri fått bedre mat på en resturant noen gang :-)Lokalene var også til å dø av begeistring over 🙂 Terningkast 6 +++

 3. helge says:

  En stor nedtur da vi kom innenfor døra, der satt det 20 bråkete 17/18 år gamle drøftinger. Men det viste seg at de var på tur ut, å takk for det for det var jeg som hadde valgt dagens spisested. Da vi fikk bord og bestilt mat og drikke som sant nok kom etter langt og lenge. Vi fikk en forvarsel om hva vi hadde i vente da nabobordet fikk sin mat, det var mye mat. Da vår mat kom så var det enormt med mat, vi spiste som riddere av det firkanta bord. Maten vår god og stemningen stigende da det startet et forrykende show med flammer og sverd mot sverd. Dette var det som skulle til for en perfekt avslutning av vårt Budapest opphold. Dette er noe jeg anbefaler alle som er på tur i Budapest. Mvh Helge

 4. Heidi says:

  Dette var vårt andre besøk på Sir Lancelot. God mat, mye mat og bra underholdning. Betjeningen er høflige og blide og det er bra service. Vi spiste der på en søndag, litt sent og da var det kjempestemning! En opplevelse man bør ha med seg i Budapest!

 5. Hege says:

  kan anbefales på det sterkeste. Er en resturant som har satt sine spor, og definifivt noe som skal besøkes igjen.

 6. Mette, Kongsvinger says:

  Dette var et høydepunkt for oss. Utrolig god mat og flott stemning som i hvert fall passet vårt reisefølge på 9 stk. Kan anbefales.

 7. Amalia says:

  Min mann var for første gang i Budapest, og i løpet av en uke spiste vi ute hver eneste dag. Vi spiste på billigere og dyrere steder, men blant stedene vi besøkte var dette stedet som vi likte best alle tre. Maten på Sir Lancelot smakte best, ikke mulig å sammenligne med de andre stedene. Vi fikk masse, og det så veldig godt ut. Serveringen var perfekt, servitørene var høflige og klærne deres passet til omgivelsene. Jeg kan anbefale Sir Lancelot til alle. Det har god stemning, og turistene var over seg av begeistring for restauranten. Den er ikke billig, men den er verdt pengene.

  Det som vi ikke likte var at restauranten var full av røyk, og det virket ikke som de hadde noe god løsning for å slippe røyken ut av lokalet. Vi var heldige som ikke satt i storsalen (dette ble ordnet med da vi bestilte bord). Ettersom noen av oss er allergiske mot røyk var dette veldig viktig. Resultatet ble at vi satt på et sted der vi ikke så noe av «programmet», og musikken var også høy, slik at det var vanskelig å snake. Bortsett fra dette var det perfekt, og stemningen var super!

Legg inn en kommentar