Om oss – Kontakt oss

Hvis du har spørsmål angående Budapest, et hotell, lokal transport, eller du ønsker hjelp til å reservere et bord eller en guidet tur, kan du ta kontakt med oss. Vi prøver å hjelpe så godt vi kan, samt svare så fort som mulig! Hvis du har hotmail addresse ikke glem å sjekke spamfilteret ditt hvis du ikke får svar på emailen din. Våre emailer ender av en eller grunn ofte i spamfilteret, så sjekk det hvis du ikke har fått svar i løpet av 48 timer.

Telefon: +36 70 360 59 72

Du kan også bruke skjemaet nedenfor for å sende oss en beskjed, eventuelt kontakte oss på Facebook. Ikke glem å trykke på Like knappen, for hvis du ikke gjør det er det litt vanskeligere å se svaret på ditt spørsmål som vi sender (ettersom det kommer fra en «ikke-bekjent»).

  Dit navn

  Din e-mail

  Telefon/mobil

  Tema

  Din beskjed

  Hvem driver denne siden?

  Denne siden drives av Sigbjørn Heier, en nordmann som har vært bosatt i Budapest og i Ungarn siden 2003. Han er gift med verdens vakreste ungarer, har fire fantastiske barn, og jobber med turister på heltid. Han har jobbet med guidede turer og andre programer i Budapest siden 2006, og har lang erfaring med tilrettelegging for både store og små grupper.

  Du finner Sigbjørn Heier på LinkedIn og på Facebook.

  Firmainformasjon:

  Navn: Heier BT
  Adresse: Zsurlo utca 3, 1116 Budapest, Hungary
  Firmanummer: 01 06 783647
  Skattenummer: 22989112-2-43

  Del innholdet med andre