Halvdag Szentendre

Szentendre er en fantastisk liten by med ca. 25,000 innbyggere. Den ligger 30km nord for Budapest, og har en historie preget av innvandrere fra øst, noe som har satt ett sterkt preg på byen. Atmosfæren er helt annerledes enn alle andre byer i Ungarn, og det er ikke tilfeldig at dette ofte er kjent som «kunstnerlandsbyen» i Ungarn. Her finnes gallerier, noen spennende museer, masse kirker og noen ytterst koselige butikker som spesielt damene liker godt. Menn på sin side synes ofte at Szentendre er trivelig, men hvis de må tilbringe for lang tid der… da blir det fort kjedelig!

Med hensyn til alt dette arrangerer vi en stortrivelig halvdagstur til Szentendre med norsk guide, der dere får mulighet til litt av hvert. Varigheten for turen er ca. 5 timer.

Program for halvdagstur til Szentendre

– Henting på hotellet i Budapest
– Liten guidet tur i Szentendre
– Besøk på Marsipan museum
– Fritid for shopping
– Besøk på vinmuseum m/ guidet tur og vinsmaking
– Treretters lunsj
– Reise tilbake til Budapest

Det trengs minimum 4 personer for en slik tur.

Priser:

 • 4 personer: 55,000 HUF per person
 • 5-6 personer: 50,000 HUF per person
 • 7-9 personer: 45,000 HUF per person
 • 10-16 personer: 40,000 HUF per person

Høres det spennende ut? Ta kontakt!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Diverse Szentendre bilder

Del innholdet med andre

15 thoughts on “Halvdag Szentendre

 1. Bente Lundstad says:

  Vi var på fem timers tur til Szentendre siste lørdag i november. Kjempefin tur sammen med Sigbjørn som er en meget dyktig guide.
  Innholdsrik tur med marsipanmuseet, vinsmaking, lunsj og tid til litt shopping. Szentendre er en utrolig hyggelig by.

 2. Ottar says:

  Vi var 4 par fra Hønefoss som fikk hjelp av Sigbjørn til å ta turen til Szentendre. En veldig fin tur med vinsmaking og lunsj.

 3. Bjørn Roger says:

  Vi takker Sigbjørn for flott opplegg og tur til Szentendre, samt god service med alt annet han hjalp oss med!

 4. Astrid og Thor Gulliksen says:

  Takk for en flott tur til Szentendre. Dette kan virkelig anbefales. Vi fikk også masse informasjon om Ungarn på veien dit. Takk til Sigbjørn.

 5. Astrid K. says:

  Tusen takk for en flott tur til Szentendre! Byen var kjempekoselig, marsipanmuseet artig, men høydepunktet var nok vinsmakingen i vinkjelleren med etterfølgende lunsj. Den lille rundturen med anbefalinger av ungarske spesialiteter satte vi også pris på. Langos har nå blitt en favoritt.

 6. 5 fra østfold på tur says:

  13 mars 2012 valgte vi guidet tur til Szentendre. STOR takk til Sigbjørn som tilbrakte 5 timer med oss 5.Veldig artig by å komme til. Helt anderledes enn det vi har sett av Ungarn.Vi fikk help til det meste båttur, bordreservasjoner etc.Anbefaler alle som skal til Budapest å bruke budapestguide.Veldig hyggelige, imøtekommende og kunnskapsrike.

 7. Gustav med søsken og ektefeller, says:

  Var på guidet tur sammen med Sigbjørn. Selv om været ikke var av det beste ble det en vellyket tur med omvisning i byen, marsipanmuseum, vinsmaking og båtur på Donau hjem. Sigbjørn var som vanlig den perfekte guide. Sigbjørn anbefalte og ordnet også resturantbesøk for oss.

 8. Eirik Borgen says:

  Etter å ha gjennomført de to aktivitetene vi bestilte gjennom deg ønsker jeg å gi en tilbakemelding: Båtturen på Donau var bra og slik vi forventet at det skulle bli med fin stemning og fin musikk osv.
  Dagen etter ( søndag ) når vi fire ble plukket opp ved hotellet ble vi litt overrasket over at det bare var oss og at guiden Orsi var Ungarsk og snakket flytende norsk.
  Vi hadde regnet med at som i mange andre sammenheng så ville det være mange mennesker med på dette, men vi opplevde en personlig service fra en utrolig hyggelig og serviceinnstilt og dyktig guide som virkelig tok seg av sitt lille følge J.
  Vi var i hvert fall enige alle sammen at hun var med på å gjøre vår vinsmakingstur til noe helt spesielt og opplevelsen på denne turen ble langt over det vi hadde forventetJ.
  Vi takker for den fineste guidede turen vi noen sinne har vært med på ( og vi har vært med på en del da J )
  Vi kommer til anbefale dere til alle vi kjenner som har tenkt seg til Budapest.

 9. 7 pensjonistervenner fra Oslo says:

  6.-9. september 2011
  Vi hadde en fantastisk tur til Szentendre i strålende sol. Sigbjørn var i Norge på ferie den dagen, så vi fikk en ungarsk dame som guide. Har glemt navnet. Hun hadde studert i Norge og snakket flytende norsk. Hun var meget interessant, dyktig og sjarmerende guide og turen dit ble meget vellykket. Riktig hyggelig hadde vi det, med vinsmaking, lunsj og litt shopping. Anbefales!

 10. Tine Svendsen says:

  Vi hadde en fantastisk tur til Scentendre sammen med Sigbjørn, den anbefales på det sterkeste. Vi hadde på forhånd ønsket oss båttur en av veiene, og Sigbjørn ordnet med det. Det var veldig fint å få både båttur på Donau og oppleve Scentendre på samme tur. Det kan vi anbefale! Vinsmaking og den 3 retters lunsjen smakt fortreffelig med hyggelge vertskap og service.

 11. Åshild og damene says:

  Vi er fire damer som bøyer oss i støvet for en fantastisk tur til Szentendre sammen med Sigbjørn 🙂 Vi fikk en lett innføring i ungarske tradisjoner innen krydder (alle kjøpte et glass Sterke Stephan bl.a.), mat (gåseleveren ble populær), viner og duker m.m. Marsipanmuseet var utrolig flott og etter litt lett shopping fikk vi smakt nydelige Ungarske viner før tre-retters lunsjen ble servert. Turen ble avsluttet med thai-massasje. Denne turen anbefales på det sterkeste! 🙂

 12. Kjetil Østbø says:

  Vi var to par som hadde en langweekend i Budapest. Turen til Szentendre var en opplevelse. Vi fikk sett oss rundt i den historiske byen, vært på marsipanmuseum og smakt på masse gode viner. Etterpå finn vi en 3 retters lunch som var meget velsmakende. Sigbjørn guidet oss utmerket. Etter turen ordnet Sigbjørn både med massasje og bestilling av bord på en restaurant til kvelden. Vi var tilbake på hotellet etter turen ca kl 1500, så vi hadde mye igjen av dagen. Anbefales !

 13. Unni Eidem says:

  Henger meg på de andres kommentarer og vil også anbefale en tur hit til Szentendere. En koselig tur med behagelige Sigbjørn som guide 🙂

 14. Eivind Tøraasen says:

  Trondheim 3 oktober 2010.
  Vi er 3 par fra Trondheim som har vært på tur til Budapest.
  Etter anbefaling fra kjente, bestilte vi tur til Szentendre med Sigbjørn.
  Dette ble en flott tur og en fin opplevelse for oss.
  Szentendre er en liten landsby med små hus, trange gater og mange forskjellige små butikker med fristende tilbud. Sigbjørn orienterte både på bilturen og i byen om Ungarn, om dagens forhold, tradisjoner, skikker og spesialiteter, og han guidet oss gjennom byen slik at det ble en meget bra opplevelse. Besøket i vinkjelleren med vinsmaking og den 3 retters middagen etterpå var en fin opplevelse. Denne utflukten kan absolutt anbefales.

 15. Ramberg Akevittforening says:

  Vi dro med guide Sigbjørn og kona på en flott tur til Szentendre for rundtur i byen med besøk på marsipanmuseum og vinsmaking med lunch. En 5 timers tur som jeg vil anbefale alle.

  Szentendre var en en flott liten by med trange gater og små butikker på begge sider av gatene. Selv om det bor ca. 25 000 mennesker her hadde jeg inntrykk av at dette bare var en liten landsby. Guiden ledet oss gjennom byen med orienteringer på ferden slik at det hele ble en komplett opplevelse. Besøket i vinkjelleren med en nydelig lunch var en spesiell opplevelse. Alle som leser denne siden anbefales å ta kontakt for en guidet tur.

Legg inn en kommentar