Julemarkedet åpner i dag!

Nå er det bare to dager før tusenvis av nordmenn kommer til Ungarn for å få med seg den spennende returkampen mellom Ungarn og Norge på søndag kveld 20.45. Med tap i første kampen blir jo dette utrolig spennende, men det faktum at Norge stort sett kjørte over Ungarn i første kampen gir allikevel håp om at søndag kveld kan bli en festkveld for nordmenn i Budapest!

Uansett så vil nok tusenvis av nordmenn som kommer nedover i anledning fotballkampen også ha stor glede av julemarkedet på Vorosmarty ter som åpnet i dag. Dette er det største og mest kjente markedet og her kan man kjøpe seg varm vin, ungarske pølser, koteletter, pipekaker og annen snacks. Gå for all del ikke glipp av dette når du legger turen til Budapest for å heie på de norske gutta!

Og om du har tid til overs kan du selvfølgelig også vurdere en dagstur til Wien for å sjekke ut julemarkedene der som også åpnet i dag, i allefall det største og mest kjente markedet som ligger foran Rådhuset i sentrum av Wien.

Men, det er ingen tvil om at fotballkampen mellom Norge og Ungarn til søndag tar all oppmerksomheten nå om dagen, og vårt tips for returkampen er at Norge kommer til å vinne 2-0, ganske enkelt og greit, og dermed kvalifiserer de norske vikingene seg til fotball EM. Hva med troppen? Bør Martin Ødegaard spille?

Det er vel mye å si om dette, men vi får vel håpe at Mr. Høgmo kan mer om å plukke ut den riktige troppen enn han kan snakke ungarsk, for det ungarske språket er skikkelig som finsk, helt umulig å forstå.

Vi gleder oss i allefall til kamp, og glem ikke at Becketts pubben på Franz Liszt plassen er gjort klar for drøssevis av norske gjester fra morgen til kveld på søndag, så glem ikke å legge turen innom for å møte andre norske supportere som kommer til byen!

Har du ellers lyst til å se på en god julefilm hvor enn du skulle være i verden? Les mer om de beste julefilmene på Netflix for øyeblikket i den følgende artikkelen!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar