Flyplass transfer

Taxiene i Budapest har ikke det beste ryktet, og selvom ting er på bedringens vei er det fortsatt mange som har blitt lurt opp gjennom årene i Budapest. Vi har flere ganger bistått rådville nordmenn på flyplassen i Budapest med tips angående transport fra flyplassen, men nå tenkte vi å komme det hele i forkant. Derfor tilbyr vi henting på flyplassen i Budapest til rimelige og faste priser (de beste transfer prisene i byen faktisk). Her er det ingen plusskostnader eller slike ting!

Våre godkjente sjåfører venter på deg ved ankomst og tar deg rett til hotellet eller apartmanten der du bor. Om du ønsker det hjelper vi deg også med turen tilbake til flyplassen.

Luksusvarienten
En norsk guide blir med i bilen og gir en kort guidet tur, samtidig som dere får kald drikke servert underveis, samt noen ungarske godbiter å tygge på. Les mer om dette her.

Priser (Euro prisene er gjeldende per bil, ikke per person)
65 Euro (1-2-3 personer)
75 Euro (4-7 personer)
250 Euro (8-18 personer)

Det er også mulig å arrangere med transport tilbake til flyplassen med de samme prisene. Hvis dette ønsker, vennligst skriv en kommentar i bestillingsfeltet nedenfor med ønsket dato og tidspunkt for returen til flyplassen.

Betaling skjer direkte til sjåføren ved ankomst til hotellet/leiligheter/adressen i Budapest. Betaling kan skje i Euro eller i Forint, eller med kortterminal i bilen.

Bestill henting på flyplassen i Budapest

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Sjåføren følger med på ankomst basert på flynummer, så hvis flyet er forsinket tilpasser sjåføren seg etter det.
Hvis du ønsker returtransport kan du skrive dato og tidspunkt for henting i kommentarfeltet ovenfor (henting anbefales tre timer før flyavgang). Hvis dere har andre kommentarer (kun håndbaggasje) eller annen informasjon om kan være nyttig kan du også skrive det ovenfor.

Dette får du med deg under din private flyplass transport i Budapest

Budapest er en ganske stor by, noe som gjør at man kjører på vidt forskellige veier for å komme til det hotellet du skal bo på i Budapest. Det er også store avstander mellom de forskjellige hotellene, noe som gjør at vi ikke kan garantere hvilken vei sjåføren kjører dere på. Men, her er noen av de tingene som du høyst sannsynlig vil få med deg på veien fra flyplassen i Budapest når du kjører mot ditt hotell!

I det du forlater flyplassen kommer du først til å kjøre forbi noe som heter Market Central. Det er et shopping område med ganske mange butikker, og et sted folk i området liker å bruke.

Deretter vil du passere forbi Ferihegy 1, det er altså terminal 1 til flyplassen i Budapest. Denne ble brukt for omlag 10 år siden, men grunnet lite trafikk valgte de å legge den ned. Nå blir den brukt til konferanser, til spesialgjester, og litt andre ting.

Etter dette kjører du på det som er den latterlige «hurtigveien» fra flyplassen til sentrum av Budapest. Det er 1×1 felt i hver retning, og her kan man sitte med hjertet i halsen i det mange sjåfører forsøker seg på heseblesende forbikjøringer og lignende. Og ikke minst, er det ulykker her tar det timesvis før de klarer å ordne opp ettersom det kun er et felt i hver retning!

Før du forlater denne fantastiske veien vil du kjøre forbi et stort kjøpesenter som heter Koki terminal. Dette er stort, men et godt stykke utenfor sentrum, noe som gjør at få turister noen gang får det med seg.

Etter dette kjører man på Ulloi ut inn mot sentrum. Legg merke til de morsomme lyktestolpene som alle har lamper formet som fly. Det er faktisk ganske morsomt. Alt ettersom hvor lenge du kjører på denne veien kan du muligens langt borte i det fjerne se over til Budasiden og du vil da faktisk se slottet på Buda siden i bakgrunn. Det er ganske stilig!

Og nå er du kommet så godt inn mot sentrum at alle sjåfører kjører i alle retninger, så da er det bare å utforske byen videre på egenhånd!

Del innholdet med andre

26 thoughts on “Flyplass transfer

 1. Eva says:

  Sendte inn prisforespørsel på en tur fra flyplassen til et hotel i siofok, men har ikke fått noen tilbakemelding.
  Ankommer Budapest i kveld.

 2. Rut andersen says:

  Hei. Skal reise med datteren min på 14 år til Budapest 7.mai på mor og datter-weekendtur. Har booket transfer fra flyplass til hotell både ved ankomst og avreise via dere og lurer på hvor lang tid taxi turen tar til rubin Wellness and Confirence Hotel? Og om det er noen tips eller noe dere (Sigbjørn) har for disse dagene 7.til 11.mai som passer for mor og ungdomsdatter.

  Mvh
  Rut Andrea Andersen

  • Budapest Turistguide says:

   Heisann,
   taxi-reisen fra flyplassen til hotellet bør ta cirka 40 minutter hvis det ikke er noe spesielle problemer med trafikken 🙂 Det er mange ting som kan være hyggelig å få med, et elvecruise på Donau er herlig, et besøk i dyreparken kan være passende, det å bade i varme kilder på Szechenyibadet vil være en garantert slager, samt at det å gå på shopping i et av de mange kjøpesentrene i Budapest også vil kunne være en suksess (Arena Plaza, Allee senteret eller Westend senteret). Dette er noen få tips i allefall 🙂
   God reise!

 3. Knut Purser says:

  Nok en gang Sigbjørn!
  Utrolig enkelt og proft å bruke deg. Blide,gode og tålmodige sjåfører. Takker for at transporten rundt bryllupet vårt fungerte så bra som det gjorde med så mange personer.
  Rett mann å bruke hvis man vil ha valuta for oppholdet.
  Anbefales!

 4. Jan Erik says:

  Veldig behagelig å bli fraktet direkte fra flyplass til hotell (og tilbake for den saks skyld). Til en rimelig pris blir du møtt når du kommer ut av bagasjemottaket og fulgt til en ventende bil (vi var fire, så det ble god plass i en minibuss) og kjørt direkte til hotellet.
  Litt forklaring av severdigheter og anbefaling av steder å gå var også nyttig.
  Rolig tempo inn til byen og rett til hotellet – men litt mer stressende tilbaketur (ikke helt norsk trafikkultur).
  Veldig praktis å slippe å finne fram til offentlig kommunikasjon og hotell i en ukjent by.

  Anbefales!

 5. Heidi says:

  Hei!
  Vil bare si at vi er kjempefornøyde med servicen denne gangen også. Hyggelig og høflig sjåfør 🙂
  Vi kommer tilbake til neste år 🙂

 6. Vigdis Tangen says:

  Hvor langt er det fra flyplassen til Hotel Orion. Tenker på tidspunkt for henting når vi skal hjem

 7. JB says:

  Vil gjerne få takke for knallbra opplegg med tur/retur flyplass transport. :)…eit lite tips…bruk større navn på skiltene…når det står fleire navn på skiltene, så blir det vanskelig å finne…Ringte Sigbjørn eit par ganger, og makan til service skal du leite lenge etter…veldig bra… :)…Ordna tur til oss til Outlett’en, for shopping… :)…sjåføren henta oss på Fiskarbastionen og venta i to timer på oss, imens vi shoppa…så retur til hotellet….alt dette betalte vi kun 15000 HUF for…. :)….ellers er Budapest ein knallbra by…veldig hyggelige og hjelpsomme folk….+ at det er ekstremt billig…. :)….skal tilbake, og då blir det ny henting Sigbjørn… 🙂

 8. Bjørn says:

  Transporten fra flyplassen var grei den.
  Vi fikk ikke noen kvittering fra sjåføren deres . Han stakk bare penga i lommen og forsvant.
  Men , prisen på 12000 forinter var veldig høy sammenlignet med taxi som vi brukte tilbake. Det kostet 8000 HUF.

  • Budapest Turistguide says:

   Takk for tilbakemeldingen! Mye som kan sies, men når det gjelder prisen så er det verdt å vite at prisen er høyere også ved vanlige taxier fra flyplass til hotell, enn motsatt. Det er også i den retningen at de fleste taxisjåfører lurer en, mens returen er enklere ettersom den er bestilt via hotellet! Og ettersom det ikke er faste priser på taxi så vil tariffen ved taxi også komme ann på lengden på turen, mens vi har faste priser som gjør at du slipper å bite negler, men på forhånd vet nøyaktig hvor mye du skal betale ved veiens ende!

   Når det gjelder kvittering gir sjelden taxisjåfører i Budapest dette, men om du hadde gitt beskjed til sjåføren eller gir beskjed, sender vi svært gjerne en kvittering på transporten på email!

   Håper ellers alt var bra i Budapest! 🙂

 9. Astrid Karlsen says:

  Har brukt flyplasstransfer mange ganger, og det funker alltid. Hyggelige sjåfører og topp service. Vi har aldri opplevd å vente med hjertet i halsen og lure på om vi rekker flyet tilbake. Tvert imot; så snart vi har sjekket ut av hotellet, er sjåføren der, selv om det skulle være litt før bestilt tid.

 10. Mona Heidi & Hanne says:

  Kan virkelig anbefale og bruke denne siden ved bestilling av transfer og bordbestilling! Vi bestilte transfer tur/retur flyplass/hotellet. Transferen fungerte utmerket, sjåføren stod parat da vi kom og var veldig hyggelig og hjelpsom. Han var på plass 20 minutt før oppsatt avreise fra hotellet avreisedagen så det var ikke noe stress. Vi booket også Vinmiddag i Budapest, 5 retter/6 viner ved hjelp av Sigbjørn. Vi hadde en veldig hyggelig kveld på en restaurant med live orkester, ungarske retter og fikk smakt på forskjellige viner.

 11. Marianne says:

  Fantastisk bra og bli hentet på flyplassen og guidet rundt i byen.Sigbjørn ga oss en utrolig flott start på ferien.En hyggelig opplevelse som jeg vil anbefale på det varmeste til dere som skal til Budapest.Sigbjørn ordnet også dagstur for meg og min mann til Bratislava for en rimelig pris.Da ble vi plukket opp av en sjåfør og kjørt til Bratislava,avtalte med sjåføren om når vi ville dra tilbake til Budapedt.Tilbragte hele dagen der.Ambefale dere som reise ned å ta kontakt med Sigbjørn 🙂

 12. Kathrina says:

  Utrolig greit å bli henta av Sigbjørn på flyplassen,som sammen med sjåføren gav oss en rask og god opplevelse av storbyen, Budapest! Dessuten var det flott å maile med noen som virkelig kjente byen i forkant, og som kunne hjelpe oss med både anbefalinger og bestillinger – takk for kjempe sevice, anbefales virkelig 🙂

 13. Nina says:

  Vi vil takke sigbjørn for all god hjelp 🙂 Har aldri opplevd lignende service noen gang. Vi fikk svar på alle spm med en gang. Han ordnet taxi og spa. Og han hadde de beste anbefalinger på spisesteder o.l Det gjorde våres Budapest ferie fullkommen . Anbefaler alle som skal til Budapest å kontakte han dersom de trenger hjelp til noe 🙂

 14. Berit Borge says:

  Hei!
  Akkurat kommet hjem fra en flott tur i Budapest. Bestilte henting på flyplassen på denne siden ca kl 13 på fredag og ba om å bli hentet kl 9 på lørdag i Budapest, og det funket!! Veldig deilig å bli hentet og kjørt til døra på hotellet og det samme når vi skulle dra, topp service!! Kan virkelig anbefales!!

 15. Vigdis M. Halvorsen says:

  Hei;
  En uforglemmelig flott tur i midten av september. Alle tjenester vi hadde bestilt fra Norge var klare; taxi-transfer, lunsj-cruise og god ekstraservice ved at vi bestilte guidet tur sent tirsdag kveld på sms og fikk en super norsk-talende guide som møtte oss onsdag morgen i taxi til 3 timers tur. Kjempeflott! Kan anbefales av alle som ike har vært i byen tidligere; det var verdt hver eneste krone!

Legg inn en kommentar