Hest og puszta

Ungarn er mye mer enn bare Budapest og Szentendre. Nasjonen er også kjent for et vakkert landskap, pusztaen og selvfølgelig for vakre, og veltrente hester. Hver dag (i allefall i perioden april-oktober) kan du bli med på hesteprogram til parken som eies av Lazar brødrene. De hadde lenge en drøm om å opprette en slik park der de også kunne vise ungarsk gjestfrihet, vise hestene deres og selvfølgelig alt sammen med høy kvalitet.

På dette programmet blir du hentet på hotellet ditt i Budapest på morgenen (vanligvis mellom 10.00 og 10.15). Derfra blir du, og eventuelle andre deltagere, tatt med til parken som ligger ca. 45km fra Budapest. Der får man først en velkomstdrikk og en ungarsk pogacsa, etterfulgt av et hesteshow, og deretter blir man tatt med på tur med hest og kjerre i parkområdet.

Til slutt får man en deilig tre retters bondelunsj med gulasj suppe, masse kjøtt og til slutt en god dessert. Man får ved siden av maten vin, vann og kan også få litt øl, brus eller lignende. I etterkant av måltidet tar man farvel med parken og kjører tilbake til Budapest der man er ca. 15.00.

Priser:
2 personer: 45,000 HUF per person
3-4 personer: 40,000 HUF per person
5-7 personer: 35,000 HUF per person
8-> personer: 32,000 HUF per person

Ta kontakt hvis dette skulle høres interssant ut. Programmet er ikke alltid tigjengelig, men ta kontakt så kan vi nærmere informasjon.

Hvis du har lyst på en slik tur er det bare å fylle inn skjemaene:
dette programmet er dessverre ikke lenger tilgjengelig…

Bilder fra pusztaprogrammet

Del innholdet med andre

One thought on “Hest og puszta

  1. Solveig Andrea Tennvann says:

    Denne opplevelsen var rett og slett helt fantastisk! Aldri har jeg eller noen av de andre jeg reiste med sett noe så vakkert som denne plassen var. En flott stall, evige grønne enger og utrolig flotte hester smeltet virkelig våres hestehjerter, og ingen av oss hadde lyst til å forlate stallen da programmet nærmet seg slutten. Hesteshowet med ungarsk post var noe helt for seg selv! Utrolig dyktige ryttere som hadde full kontroll på hestene sine som viste oss underverker man nesten bare kan drømme om å selv kunne gjøre. Dette var virkelig en klasse-oppvisning og anbefales på det sterkeste- også for de uten særlig hesteinteresse! Oppholdet ble ikke noe mindre bedre av at vi fikk kjøre hest og vogn gjennom området på sandstier, og i tilegg fikk en deilig tre-retters bondelunsj med mat som kunne dekket en familie i flere dager!
    Dette er noe jeg virkelig er glad jeg fikk bli med på, og jeg anbefaler det på det sterkeste for andre som skal besøke Budapest om å bli en del av dette opplegget. De få pengene det koster er virkelig verdt det! 🙂

Legg inn en kommentar