Pampas Steakhouse

Har du lyst på en saftig biff i Budapest? Eller kanskje noen dyre (eller billige) dråper med rødvin? På Pampas får du alt mulig. Restaurantens eiere har reist land og strand rundt for å få de beste råvarene, og derfor serverer de kun en biff laget av ungarsk kjøtt. Resten er importert fra USA, Argentina, New Zealand eller andre eksotiske steder.

Pampas har i tillegg er stort vinlager, med over 100 viner en kan velge mellom (de fleste er røde). Av den grunn er det noen som besøker stedet også kun for vinens skyld. Under vårt besøk droppet vi derimot vinen, og drakk i stedet nylig presset appelsin juice som smakte utmerket. Forrettene hadde lekker smak, men de var så store at kona nesten ble helt mett før biffen kom (så det kan være verdt å være oppmerksom på).

For mennene (og kvinnene) er det store biffer tilgjengelig i størrelsene 200g, 320g og 480g. En kan velge mellom fem tilbredningsvarianter: rare, medium rare, medium, medium well og well. Restauranten ligger rett ved den store markedshallen. God appetitt!

Reserver bord på Pampas Steakhouse!

Pampas Steak House
Adresse: Vamhaz korut 6, 1056 Budapest
Metrostop: Kalvin Ter

Pampas Steakhouse bilder

Del innholdet med andre

7 thoughts on “Pampas Steakhouse

 1. Johannes says:

  Jeg har spist mange ganger på Pampas og det er helt klart ett av mine favorittsteder i Budapest! Er du glad i deilig kjøtt og god vin er dette noe av det beste du finner du i Budapest!

 2. Heidi says:

  Er du glad i biff er dette det rette stedet! Her kan man velge akkurat den biffen man selv vil ha, i alle størrelser, til og med Kobe. Rikt utvalg av tilbehør og vin. Fantastisk bra!

 3. Unni Eidem says:

  Absolutt verd et besøk. Nydelig mat og veldig hyggelig betjening. Sigbjørn reserverte plass til oss fem jenter 🙂

 4. Hilde says:

  Pampas Steakhouse kan anbefales på det sterkeste.
  Vi var tre venninner som alle spiste okse indrefilet, den møreste biffen vi har spist på lenge. Potetmos med hviltløk, grillede grønnsaker og saus med blåmuggost var perfekt tilbehør. Kjempe store porsjoner, vi klarte ikke å spise alt.Her har man ikke behov for forrett el dessert. Av vin valgte vi husets rødvin,veldig god og grei pris. Hyggelig service. Litt dyrere her, men verdt hver krone.

 5. Hanne says:

  Etter anbefaling fra vår guide Sigbjørn fikk vi reservert bord på Pampas, en biffrestaurant tett ved den grønne bro. Det tok sin tid å lese igjennom menyen da de tilbyr masse fristende biff og tilbehør! Fra vinkartet kan man velge dyrt eller billig – vi fant en midt på treet og den smakte fortreffelig til biffen 🙂 Biffene var det klasse over, utrolig gode, og tilbehøret kan mette 10 sultne bjørner – her snakker vi store porsjoner! Personale som vet hva de driver med og er ytterst behjelpelige. Prisen ligger litt over snittet enn på andre ungarske restauranter vi besøkte, men den gode biffen var verdt de ekstra kronene!!

 6. Sigbjørn says:

  Til forrett spiste vi Empanadas og Pampas Wings. Det var masse annet på menyen som vi ville bestille også, men ettersom magesekken ikke klarte mer stoppet vi der. Ettterpå heiv vi innpå noen steiker og avslutta med en brownie og en cottage cheese kake. Det hele smakte veldig godt, og vi vil definitivt tilbake for å smake de tingene vi ikke smakte ved første annledning.

Legg inn en kommentar