Elvecruise på Donau

Elvecruise på Donau

Budapest er en vakker by og panoramaet en får under et elvecruise på Donau er enestående og noe få byer i Europa kan slå. Dette er spesielt sant på kveldstid etter at sola har gått ned, men byen er selvfølgelig en perle også på dagtid.

Vi kan hjelpe til med å ordne mange forskjellige elvecruise på Donau for deg under oppholdet ditt i Budapest, så det er bare å lese videre for å bli inspirert. Og glem for all del ikke at det er lov å ta seg en båttur på Donau mer enn en gang i løpet av oppholdet, så kanskje et hyggelig lunsj cruise på Donau på dagtid kunne vært fint å kombinere med en vinsmaking på Donau på kvelden eller kanskje en festmiddag med 4 retters middag?

Mulighetene er mange, så bare les videre for informasjon om de forskjellige elvecruisene vi kan hjelpe deg med å arrangere i Budapest. Om du er interessert i å vite litt mer om festcruiset fra 19.45 kan du finne informasjon i følgende artikkel.

Elvecruise på Donau: Muligheter og priser

Elvecruise med buffetlunsj – 24,900 Forint

Oppmøte er 13.30 og turen varer fra 14.00-15.30. Man får velkomstdrikk, en flaske vann og et glass vin underveis og spiser fritt fra bufeen ombord.

Tilgjengelig: Vanligvis på lørdager og søndag, nesten året rundt fra 14.00-15.30.

Cocktail og øltur – 12,900 HUF

Oppmøte er 30 minutter før den valgte turen starter. Du velger mellom enten 3 øl eller 2 cocktail som er inkludert. Du kan kjøpe mer drikke i tillegg ombord, mens du ser på den vakre byen Budapest og nyter god drikke.

Tilgjengelig: Året rundt fra 19.00-21.00 (samt på lørdager og søndager fra 14.00-15.30)

Vinsmaking på Donau – 16500 HUF

Her får du servert 7 glass vin underveis fra kjente og kjære typer som finnes i Ungarn. En perfekt måte å smake på god vin kombinert med fantastisk utsikt over Budapest.

Tilgjengelig: Året rundt fra 19.00-21.00 (samt på lørdager og søndager fra 14.00-15.30)

Buffetmiddag og live musikk – 25,900 Forint

Oppmøte er 18.30 (eller 21.30) og du får velkomstdrikk, en flaske vann og et glass vin underveis i tillegg til middagsbufeen. I tillegg er det live sigøynermusikk ombord. Varigheten på turen er 2 timer (varer fra 19.00-21.00). Turen er også tilgjengelig fra 22.00.

Tilgjengelig: Året rundt fra 19.00-21.00 (med live musikk) og fra 22.00.

4 retters festmiddag og live musikk – 85 Euro

Dette er kanskje den fineste og ikke minst lengste turen på Donau. Du velger fire retter fra meny ved ankomst og en velkomstdrikk er inkludert. Annen drikke kjøpes i tillegg ombord. Oppmøte er 30 minutter før start, men merk at billettene vanligvis må hentes og betales senest dagen i forveien. Turen er fra 19.45-22.15 på sommerstid og fra 19.00-21.30 på vinterstid. På denne turen er det viktig at man må hente og betale for billettene senest 14.00 dagen før selve turen. Det er slik grunnet stor etterspørsel for nettopp denne turen og svært begrenset plass på båten. Henter man ikke billettene i tide vil reservasjonen kanselleres.

Tilgjengelig: Året rundt fra mellom 19.45 – 22.15 (eller 19.00 – 21.30 på vinteren)

Praktisk informasjon om elvecruisene

Med unntak av festmiddagscruiset henter man og betaler man for billettene ved 2 timer før programmet starter, og så til selve turen 30 minutter før elvecruiset starter. Ved gruppe på over ti personer må man derimot enten hente billettene dagen i forveien eller betale i forkant av turen ved overføring.

For større grupper kan vi enkelt ordne med egen båt, hvis dette ønskes. Ombord kan man enten nøye seg med en velkomstdrik, men vi kan også ordne med full meny, drikker, vinsmaking og lignende. Ta kontakt!

Reserver elvecruise på Donau nå!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bilder fra elvecruise i Budapest

Båttur på Donau video

Skal du besøke Praha kan vi varmt anbefale denne siden der du også kan bestille elvecruise i Praha. Har du spørsmål eller kommentarer er det bare å bruke kommentar feltet nedenfor.

Del innholdet med andre

2 thoughts on “Elvecruise på Donau

 1. Kristina says:

  Jeg har nå vært på festmiddagscruiset to ganger, og det er like hyggelig hver gang! Det er utrolig å bare sitte og få maten servert mens du nyter den utrolig utsikten mot både Pest og Buda siden med storslåtte bygninger som bader i flombelysning! Det kan varmt anbefales!

 2. Jan Erik says:

  Valgte kveldscruise med middag og musikk.
  Møtte opp i en teaterfoajé en halv time før avgang (vet ikke om det var mulig, men det hadde vært praktisk å hente/betale billettene på forhånd) og ble fulgt derfra til båten.
  Velkmost med ungarsk champagne og forrett på bordet.
  Godt utvalg av mat i buffeten – og mulighet til å prøve ulike ungarske retter.
  To timer var passe tid (både til å se utsikten fra båten og til å spise).
  Vi tok dette siste kvelden, men det hadde nok vært bedre å ta det tidligere i oppholdet (så vet du hva du skal bestille av lokal mat senere).

  Anbefales!

Legg inn en kommentar