Trofea Grill

Trofea Grill er blant mange regnet som den beste restauranten i Budapest. Det finnes fire slike restauranter i byen, og de har alle omtrent det samme tilbudet og utvalget. Konseptet? Spis og drikk så mye du vil for en veldig billig penge! Det som gjør dette så bra er at utvalget er stort, servitørene er veldig koselig og du kan drikke hva du vil til maten.

Blant flytende ting kan du nyte vann, brus, juice, vin, øl, champagne, kaffe, kappucino, te og lignende mens du kan fylle magen din med ferdiglagde retter, supper, salater, kaker, frukt, kjøtt (utvalgt av deg som de steker på stedet) og det pleier alltid og finnes noe ekstra også (is eller lignende).

Blant de seks Trofea Grill restaurantene i Budapest anbefaler vi enten den som ligger ved Margaret broa, på Budasida, eller den som ligger i Kiraly Utca på Pestsiden (adresser nedenfor). For en annen kilde kan du lese den engelske artikkelen til Budablogger som handler om hvilken Trofea Grill restaurant som er best i Budapest.

Reserver bord på Trofea Grill

Trofea Grill Margaretbroa
Adresse: 1027 Budapest, Margit Krt. 2
Trikkestopp: Margit Hid, Budai Hidfö (trikk nr. 4 eller 6)

Trofea Grill Kiraly Utca
Adresse: Kiraly utca 30-32
Metro: Deak Ferenc Ter

Trofea Grill bilder

Del innholdet med andre

7 thoughts on “Trofea Grill

 1. Morten Ruud says:

  Konseptet er artig og prisen er veldig fin, men og si at «Trofea Grill er blant mange regnet som den beste restauranten i Budapest» er er stort hån mot utrolig mange restauranter i byen. For Trofea er en bufe restaurant, den kan sammenlignes med bufeer på hoteller eller kantiner rundt omkring på arbeidsplasser i Norge. Hvis man er ute etter et billig og ganske godt måltid med drikke inkludert er Trofea et flott sted som kan anbefales, men den kan knapt kalles restaurant og kvaliteten på maten er milevis fra hva man vil finne på et stort antall restauranter rundt omkring i byen.

  Etter min mening mister dette nettstedet mye troverdighet når et slikt spisested blir omtalt som en av Budapest sine beste restauranter, her er jeg redd veldig mange vil bli dypt skuffet hvis det er forventningen.

  • Budapest Turistguide says:

   Takk for innspillet, og alltid hyggelig å høre hva folk tenker om forskjellige restauranter i Budapest! Det er helt klart restauranter i Budapest der ingrediensene er friskere og kvaliteten på maten er bedre enn det den er på Trofea Grill. Men, hvis du ser og smaker på maten du får servert og ofte da også på tradisjonelle ungarske retter og supper, smaker veldig mange av disse veldig mye bedre på Trofea Grill enn på andre steder, og hvis man ser på helhetsopplevelsen av at man får spist og smakt på mange retter hvorav svært mange faktisk har svært bra kvalitet, er det mange som synes dette er en fineste restaurant opplevelsen i Budapest. Men som sagt, det finnes helt klart bedre restauranter med tanke på kvalitet og ingredienser…

 2. Aina says:

  Fem damer fikk en utrolig mat- og drikkeopplevelse på denne grillen!
  En ekstra spiss på stedet var det at man kunne be om å få stekt maten på stedet!:)

 3. Hilde says:

  En fantastisk restaurant. Kjempe godt utvalg av mat og drikke, for under 150 kr kunne vi spise og drikke det vi orket. Spesielt imponert over utvalget av kjøtt og fisk som kunne grilles. Vi storkoste oss hele kvelden med rødvin og ungarsk champagne.

 4. Hanne says:

  All inclusive restaurant hvor man på hverdag betaler kun 4499 HUF for buffet og all verdens drikke til! Vi hadde en skikkelig hurramegrundt-jentekveld her, og storkoste oss! Toppet det hele med champagne til slutt – også det «gratis» 🙂 Kake og fyverkeri for de som har bursdag, og generelt veldig god stemning! Gode minner 🙂

 5. Torunn says:

  Spiste der 2 ganger ved forrige tur, reiser til Budapest igjen og vi kommer garantert til å spise der. god mat og hyggelig betjening. stort utvalg av mat og drikke. rent og ryddig i restauranten.

 6. Heidi,Linda,Hanne Marie, E.Katrine og Stini says:

  En fantastisk restaurant! Et utrolig stort utvalg av både matog drikkevarer! Vi vurderte å spise der hver kveld:)

Legg inn en kommentar