Budapest intro

På slike bli-kjent turer legger vi opp turen helt etter deres behov og ønsker, men vanligvis vil en slik tur inkludere praktisk informasjon om byen, samt at en får se og oppleve de mest spennende stedene i byen. Send oss en email hvis det høres interessant ut. Nedenfor finner du beskrivelse av de vanligste introturene i Budapest.

Privat guide i Budapest
Guidet tur i Budapest

3 timers guida tur (til fots):

Turen starter på sted valgt av deg (f.eks. der du bor). Deretter vandrer vi rundt og ser de viktigste plassene, bygningene og stedene i byen. Dere får mulighet til å bli kjent med lokaltransport, historie, shoppingmuligheter og turen avsluttes der dere måtte ønske. Denne turen anbefales i utgangspunktet ikke, ettersom man ved guidet tur til fots går glipp av flere severdigheter og viktige steder – så, hvis man vil få med seg så mye som mulig (blant annet Gellert høyden og helteplassen/byparken) bør man velge tur med bil.

Priser:
1-9 personer: 65,000 HUF
10-20 personer: 90,000 HUF
Vi har ingen problemer med å arrangere for større grupper heller. Det er bare å ta kontakt!

3 timers guida tur (med bil):

Turen starter på sted valgt av deg (f.eks. der du bor). Derfra kjører vi rundt i bil og vi kjører fra attraksjon til attraksjon (Gellert Høyden også). Vi går ut og ser oss omkring ved hver attraksjon, og kjører siden videre til neste sted. Her er det også mulig å legge inn stopper og pauser, etter ønsker. Vanligvis besøker vi Gellerthøyden, Slottshøyden, Helteplassen, byparken underveis på turen, samt at vi ser mange severdigheter underveis mens vi kjører rundt i byen.

Priser:

 • 1-6 personer: 125,000 HUF
 • 7-9 personer: 150,000 HUF
 • 10-16 personer: 175,000 HUF

Vi har ingen problemer med å arrangere for større grupper heller. Det er bare å ta kontakt!

Besøk Fiskerbastionen på en guidet tur i Budapest!
Besøk Fiskerbastionen på en guidet tur i Budapest!

Guidet tur direkte fra flyplassen!

Mange liker tanken på å bli kjent med byen umiddelbart etter ankomst. Det er utrolig tidsbesparende og praktisk, ettersom man allerede føler seg godt kjent og har oversikten når man ankommer hotellet. I tillegg er det ekstra praktisk hvis man ankommer tidlig på dagen og innsjekking på hotellet kun er noen timer etter ankomst.

Prisene for denne turen er de samme som for den vanlige guidede turen med bil. Du kan lese mer om det å bli hentet på flyplassen med guidet tur her.


Alt er mulig!

Vi kan også tilrettelegge for helt annerledes turer, for mye større grupper og nesten hva du enn skulle være interessert i. Send oss en email med informasjon om tidspunkt og antall, så sender vi et prisforslag og videre informasjon tilbake!

Merk: Vi bruker kun lisensierte guider, og vi har den eneste nordmannen med guidelisens i Budapest blant våre guider. Du finner mer informasjon om hvem som står bak denne siden her.

Klar for å bli kjent med Budapest på privat guida tur? Ta kontakt!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Del innholdet med andre

31 thoughts on “Budapest intro

 1. Karl Johan says:

  Tusen takk for at du gjorde vår tur så vellykket. Vi er en gjeng som har reist sammen i mange år og vi har blitt mer og mer opptatt av kvalitet. Du Leverte!
  TAKK!

 2. Freddy says:

  Kona og jeg var kjempefornøyd med guidet tur med Sigbjørn. Mye nyttig info som vi ikke hadde visst på egenhånd, undergrunnsbanen var en fantastisk tur i seg selv og i tillegg kjørte oss til det nydelige gamle utendørsbadet. Turen med båt på Donau, buffet, drikke og levende musikk var magisk. Vi opplevde mange supre øyeblikk takket være tips vi fikk. Fant ut at 5 dager var altfor lite, vi kommer nok tilbake. Fortsatt god sommer.

 3. Jorunn og co says:

  Vi var 5 damer på tur til Budapest i september. Sigbjørn var vår lokale guide på en tre timers guidet biltur. Mye spennende å se, variert og innholdsrikt. Fleksibel guide som tok oss med der vi ønsket, og gav oss innblikk i lokal matkultur. Kom som avtalt tid for henting og bringing på flyplassen! Anbefales!!!

 4. Jorid Høyer says:

  Vi var 8 stk på tur som booket flytransport t/r, og hadde guidet tur med Sigbjørn i privat bil.
  Vil virkelig anbefale å booke via dette selskapet.
  Mer kunnskapsrik og morsom guide skal man lete lengre etter, det var høydepunktet på turen og man får så mye mer ut av det enn f.eks. å hoppe av og på buss.

  Også veldig behagelig å bli henta og kjørt til flyplassen til en helt grei avtalt pris.
  Vil anbefale å ta den guidede turen i starten av oppholdet for det dukker garantert noe opp som man har lyst å utforske nærmere.

  God tur!

 5. 4 par på tur says:

  Vil få takke for to flotte guidede turer i Budapest, ein til fots og ein med bil. Sigjørn er hyggelig og kunnskapsrik og vi anbefaler han på det varmeste. Hilsen Anne Karin på vegne av 7 venner.

 6. Inger Stine Anseth says:

  Budapest var godt planlagt i forkant med god hjelp av Sigbjørn. Vi var 14 stykker som familie. Budapestungarn.no ble brukt til bestilling av transport til og fra flyplassen. Hyggelige sjåfører tok imot oss med skilt i ankomsthallen. Uansett, fra flyplass og inn til hotellet i Budapest vil vi anbefale forhåndsbooking av transport. Vi bestilte guidet tur som varte tre timer dagen etter, men det kan også gjøres ved ankomst. Det er absolutt å anbefale for å få oversikt over Budapest og ikke minst få informasjon om hva som er verdt å se. I behagelig buss tilpasset guiden gruppen og kom med mye god informasjon om både kultur, levesett, historiske monumenter og tips til mat og uteliv. Uten denne turen ville vi ikke fått så mye ut av dagene. Vi reiste fra Budapest med masse opplevelser og kunnskap i bagasjen. Det er også en tur å anbefale for liten gruppe. Takk til en imøtekommen og service innstilt guide 🙂

 7. Morten says:

  Vil takk for en flott guidet fottur på 3 timer med en kunnskapsrik og hyggelig guide! Vil anbefale dette til andre. Takk for en god opplevelse i en flott by.

  Morten på vegne av 5 andre:)

  14 april 2019

 8. Greta Breland Nilsen says:

  5 damer på tur.

  Vi vil takke for en flott og lærerik guidet tur med bil rundt i Budapest. 3 timer med en flott og kunnskapsrik kvinnelig guide, som kunne svare på alle våre spørsmål. Vil anbefale en slik tur til alle som skal til Budapest.
  Kan også anbefale å bestille flytransfer gjennom denne siden. Stor og behagelig bil, flink og hyggelig sjåfør som var punktlig.
  Takk for en fin opplevelse i Budpest

  Greta

 9. Wenche Synnøve med reisefølge says:

  Da er vi kommet hjem fra noen dager i Budapest .
  Dette var bare en helt fantastisk tur . Vi fikk en fin start allerede fra flyplassen der vi hadde bestilt henting . Første kvelden spiste vi på Comme Chez Soi anbefalles på det sterkeste( den beste SERVICE jeg noen gang har opplevd) en fantastisk plass å hyggelig betjening(23 sitteplasser må bestille bord på forhånd) . Neste dag hadde vi bestilt guidet tur, det var en helt fantastisk tur, å en kjempe opplevelse å få høre om Budapest og dens historie, en stor takk til Sigbjørn . Denne dagen spiste vi på Sir Lancelot å en restaurant å annbefale. Siste kvelden hadde vi bestilt tur på Dounen med elve cruice og middagen. Vi har bare hatt det helt topp, takket være Sigbjørn som jeg har bestilt dette gjennom. Vil anbefale denne siden til de som skal til Budapest.

 10. Turid og damene says:

  Vi er nå tilbake i Norge etter tre fantastiske dager i Budapest.
  Vil takke for den flotte guidede turen vi hadde med en meget kunnskapsrik og hyggelig kvinnelig guide, punktlig opphenting både fra og til flyplassen med gode sjåfører, og en velorganisert båttur på vår siste kveld. Alt har vært helt topp!
  Anbefaler Budapest guide v/Sigbjørn på det varmeste.

 11. Rolf-Thore Johansen, Oslo, m/venner says:

  Vi har hatt en flott opplevelse i Budapest disse dagene, takket være kontakten med deg og dine kolleger. Guiden var bare helt fantastisk. Vi skulle gjerne blitt med til Szentendre i dag, men da måtte vi tatt beslutningen i går. Vi drøftet om vi kunne tatt turen så sent at vi dro direkte til flyplassen etterpå, men det kan vi vurdere neste gang vi kommer 😉 Transporten fra og til flyplassen var «forventingsoverstigende» så det var veldig kjekt at jeg fant deg på nettet. Takk for fin service og hils til guiden med vår tilbakemelding.

 12. Astrid, Kongsberg og Guro, Paris says:

  Vårt opphold i Budapest startet med guidet tur med bil. En flott intro til byen og severdighetene. Med bil rakk vi over stort området. Guiden hadde gode kunnskaper om byen og om dagliv liv i landet, samt gode anbefalinger til severdigheter og spisesteder. En «garanti» om at vi ikke kunne gå oss bort, etter en slik guidet runde, holdt stikk. Vi mye ut av noen dager i Budapest, takket være en kunnskparik og entusiastisk intro.

 13. Stein Fivel says:

  Vi slutter oss til alle lovord om Sigbjørn og hans opplegg!
  Vi var tre par som ble tatt meget godt vare på. Transfer fra og til flyplass, privat guiding i Budapest, og lekker vinmiddag på restaurant Bor la Bor med fem retter og seks tilpassede viner kunne ikke vært bedre!
  Skal dere besøke Budapest så MÅ dere la Sigbjørn stå for opplegget.

 14. Ann-Iren says:

  Supert å finne en norsktalende guide. Sigbjørn er kunnskapsrik og hyggelig. Han forteller godt og tilpasser seg sitt publikum. Anbefales!

 15. Terje Våge says:

  3 timers guida tur (med bil):
  Vi kan bare understreke det som andre sier: Sigbjørn er topp og gjorde Budapest til en opplevelse ! Vi var 4 voksne og 4 ungdommer som fikk inngående informasjon om både byens/landets historie,de imponerende bygningene og byens mange broer. Sen kveldstur på Donau med måneskinn, besøk på marsipanmuseet, middag og vin smaking – topp opplevelser alt sammen.
  Sigbjørn sørget for sikker og nøyaktig transport til/fra flyplassen og ordnet alle andre transportønsker vi hadde.
  Tilbud om norsktalende guide på vingården kan kanskje være ønskelig for noen.

 16. Unni Eidem says:

  En stor takk til Sigbjørn, guiden vår, som hentet oss på flyplassen og guided oss rundt i Budapest før han satte oss av ved hotellet. Sigbjørn hjelper deg med det meste. Det ble middagscruise på Donau og en flott tur til Szentendere med bl.a omvisning i vinkjeller med vinsmaking og middag. Anbefaler sterkt at du tar kontakt med Sigbjørn hvis du skal til Budapest. Han var vår «mentor» :o))

 17. Cecilie says:

  Guidet tur med Sigbjørn i Budapest er absolutt å anbefale. Han kan mye om byen, og vi fikk med oss det alle turister må og bør se når de er i denne byen. Sigbjørn gjorde at oppholdet vårt ble helt topp. Alt ble ordnet via han på forhånd. Transport til/fra flyplass, guideing turen, vinsmakingsmiddag samt middagscruice på Donau. Vi var 13 stykker og leide privat båt til middagscruice. Vi kunne ikke hatt det bedre! Vi kommer til å kontakte Sigbjørn igjen dersom vi skal tilbake til Budapest.

 18. Torild Opsahl says:

  Turen med Sigbjørn som guide i Budapest for 9 damer var riktig vellykket. Han loset oss gjennom byens historie, og vi fikk se alt vi som turister burde se og oppleve i en ny by. Han bestillte også både transport for oss og ikke minst en fantastisk lunsj på en flott restaurant. Vi er veldig fornøyde, og annbefaler en kunnskapsrik, lun og morsom Sigbjørn som guide.

 19. Hallgeir Olsen says:

  Gutteturen til Budapest ble en stor suksess. Mye av æren for dette skal Sigbjørn ha. Han guidet oss i Budapest, anbefalte restauranter og arrangerte transport. Det var bare å ta en telefon eller SMS til han.. og vips så var ting ordnet. Takk for flotte opplevelser. Vi kommer helt sikkert igjen!

 20. Vigdis says:

  Vi vil på det varmeste få anbefale vår fantastiske guide, Orsolya! Hun var både kunnskapsrik og vennlig, og møtet med henne ble høydepunktet på vår tur. Stor takk til henne!

 21. Kari Patay says:

  Vi er en gjeng pensjonister som var i Budapest fra 30.08 til 04.09. Hadde en flott guidet tur med Sigbjørn tirsdag 31.08. Vi benyttet oss også av en del andre tilbud han har. Vi er superfornøyd og kommer garantert til å kontakte Sigbjørn igjen. Anbefales til alle som skal til Budapest.

 22. 4 fra Sandnessjøen says:

  Tusen takk Sigbjørn for en kjempefin 3timers guidet tur med deg og din sjåfør onsdag den 11.august 2010. Vi fikk oppleve mye og fikk vite mye om byen. Vi vil anbefale dine turer til andre!

 23. Sindre Skilleås Olsen says:

  Vi ble hentet på hotellet Cosmo Fashion hotell av guiden og hans sjåfør for å ta en 3 timers guidet biltur for å få ett godt overblikk over byen. Det var mye interesant informasjon om byens historie og dens fantastiske bygninger og broer. Vi avsluttet turen vår med å traske langt og lenge dyreparken 🙂 Vi føler vi fikk ett veldig godt utbyttet av denne guida turen. Vi kommer tilbake og vi anbefaler dette til alle som tar turen dit 🙂

 24. Heidi,Linda,Hanne Marie, E.Katrine og Stini says:

  Vi hadde en 3-timers guidet biltur med Sigbjørn, fredag 4 juni. Et perfekt utgangspunkt for en langweekend i Budapest!
  Vi fikk sett (og hørt) utrolig mye på disse 3 timene,og lærte oss mye nytt om byen. Guidingen gjorde sitt til at vi følte oss svært trygge på å orientere oss rundt på egenhånd i ettertid. Attpåtil fikk vi mange gode anbefalinger til resten av helgen, både når det gjaldt spisesteder og kulturelle tilbud. GUIDING MED SIGBJØRN ANBEFALES ALLE SOM REISER TIL BUDAPEST. Vi kommer gjerne tilbake!

 25. Tove med reisefølge says:

  Reisefølget synes at guidingen med deg var så avslappende, ikke noe stress, og det satt vi pris på. Veldig positivt at du tok innspill fra oss underveis lett kunne snu på flisa hvis det var noe spesielt vi ønsket:-)

 26. Lisbeth, Larvik says:

  Spesiellt var vi fornød med den guidede turen. Her følte vi at vi fikk se det som var vært å se av kulturelle ting, og vi synes guiden var veldig flink til å fortelle. Dette kan anbefales til alle. Den gjorde også at vi lettere kunne finne fram etterpå.

 27. Sanny says:

  Må jo si at vi hadde godt utbytte av guidingen, synes vi fikk en god del historisk informasjon som vi slett ikke hadde. Det blir jo absolutt noe annet å få informasjon av folk som bor der, og som har satt seg mer inn i dybden av ting. Vi var veldig fornøyd.

 28. Anita Bolsen med familie says:

  De 3 timer vi fikk, bil med guide var helt topp. Kunne ikke vært bedre. Det var til stor hjelp for fortsatt opphold i Budapest. Dette kan rekommenderes til alle. Guiden Sigbjørn og hans medhjelper som kjørte bilen, Stefan var helt utrolige.

 29. Mette, Kongsvinger says:

  Guidet tur er virkelig å anbefale, flott måte å få med de viktige tingene og det gjør det enklere å gå på egenhånd senere. Utrolig kunnskapsrik og flink guide gjorde det til en trivelig formiddag. Dette kan anbefales på det sterkeste.

 30. Venke Engvold & Co says:

  Vi var en gjeng på 8 stk. som ble hentet på hotellet vårt og hadde en 3 timers guidet tur i minibuss rundt i Budapest med Sigbjørn. En utrolig fin måte å bli kjent i byen på og vi fikk også masse informasjon og bakgrunnsstoff som vi ellers ikke ville ha fått.

  Sigbjørn var også behjelpelig med å forestå andre aktiviteter i byen og med bestilling av bord på restauranter for oss. Var bare å ta en telefon så hjalp han til.

  Anbefales på det varmeste.

 31. Stein Berge Anderssen says:

  Vi hadde stor glede av turen med deg. Jeg har allerede anbefalt deg til alle jeg har snakket med, og kommer jeg tilbake til Budapest, så tar jeg sikkert kontakt igjen. Jeg er helt sikker på at jeg snakker for oss alle sammen.

Legg inn en kommentar