Vintur til Eger (jomfrutur)

Penkvinnedalen
Bilde fra en av vingårdene vi besøker
Bilde fra en av vingårdene vi besøker

Vi er i ferd med å utvikle et nytt vinprogram, en vintur til Eger. Dette blir en heidundrende tur for vin interesserte der man besøker to vingårder, smaker på vin av høyeste klasse, får innsyn i vinproduksjon og selvfølgelig får man litt å bite i underveis.

— jomfruturen er over, men det er na mulig a bli med pa den permanente vinturen til Eger

Som sagt er dette programmet i utviklingsfasen og vi planlegger en jomfrutur den 15 juni. Dette blir den første slike turen og derfor inviterer vi alle til å bli med på denne turen for å bli kjent med byen Eger, smake 12-13 forskjellige vintyper og besøke to forskjellige vingårder/kjellere.

Prisen i framtiden forventes for en slik tur å ligge på rundt 25,000-35,000 HUF per person, men for jomfruturen den 15 juni er prisen kun 24,000 HUF per person (cirka 600 NOK). Det blir med norsktalende guide på turen, du besøker to vingårder der du får innsyn i vinproduksjon, bli kjent med filosofien til vinlageren, samt smake på 5-6 viner fra produksjonen deres. Til vinsmakingen får man noe småtteri å tygge på, og mellom de to besøkene får man en liten lunsj i Eger etterfulgt av fritid der man kan gå rundt på egen hånd i Eger sentrum.

Ps: Turen krever ingen forkunnskap om vin, men om man har det skader det selvfølgelig ikke!

Vintur til Eger
Vintur til Eger

Forventet avreise fra Budapest er rundt 9.30 på morgenen og vi regner med å være tilbake rundt  18.00 på kvelden! Eger ligger forøvrig 130km fra Budapest. i nord-østlig retning.

Hvis det høres interessant ut er det bare å fylle inn skjemaene nedenfor, så tar vi kontakt med videre informasjon.

Del innholdet med andre