Karpatia

Dette er en av de mest populære restaurantene for de som er på jakt etter tradisjonell og god ungarsk mat. De er veldig stolte av sin Gulasjsuppe, samtidig som de også serverer Hortobagyi Pannekake (fyllt med kjøtt), Pörkölt og en drøss med lignende ungarske tradisjonelle retter. Her vil du garantert få en smakebit av Ungarn. De har også et rikt utvalgt av drikkevarer. På kveldstid er det live sigøynermusikk i bakgrunnen, og ryktene sier at de kjenner et par norske stykker også, så vær forberedt.

Dette er ikke den billigste restauranten i Budapest, men prisene er relativt greie. I etterkant sitter du i allefall igjen med en følelse av at du har smakt på Ungarn. Karpatia ligger ved Ferenciek Tere, som er på Pestsiden av Elisabetbroa, og rett ved Vaci Utca.

Denne restauranten stengte under COVID-19 og har ikke åpnet siden. Det kan åpne i fremtiden, men det er umulig å besøke denne restauranten for øyeblikket.

Karpatia
Adresse: 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8
Metrostop: Ferenciek Tere

Karpatia bilder

Del innholdet med andre

5 thoughts on “Karpatia

 1. Helén says:

  Dette var virkelig en bra opplevelse. Topp service fra stødige servitører, god mat og drikke til levende musikk. Helhetsopplevelse som er verdt pengene synes i alle fall vi 🙂

 2. Kjetil Østbø says:

  Sigbjørn ordnet bord til oss 4 på restauranten. Fint interiør og servicen var bra. En av oss ble skuffet over maten da denne ikke svarte til forventningene. Vi andre tre fikk god mat, hjortekjøttet kan anbefales. Levende muskikk av sigøynerorkester. Kanskje litt i meste laget for oss, vi synes musikken var for høy. Prisene var ikke avskrekkende heller.

 3. Astrid Karlsen says:

  God mat og flott interiør. Det var også god service fra kelnerens side. Sigøynerorkesteret spilte fint, og da vi smilte til dem, fikk vi selvfølgelig besøk av hele orkesteret ved bordet. De spilte Solveigs sang mm, men var ikke påtrengende da vi ikke ville kjøpe plate ( kan jo ikke gjøre det hver kveld). Men noen forinter fikk de for det vi syntes var en artig opplevelse. Det er utrolig mange gode musikere i Budapest.Prisene var helt greie her.

 4. Eli says:

  Vi spiste et deilig måltid på Karpatia. God service og god vin! Greie priser. Vi valgte å sitte ute, for vi var ikke så ivrig på musikken…

 5. Anna Helene says:

  Karpatia svarte ikke helt til forventningene. Det hadde kanskje med at det var få folk, og at vi ikke satt inne der musikken var. Maten var ok – men ikke mye mer (er kanskje for godt vant??)

Legg inn en kommentar