Når blir det julemarked i Budapest i 2017?

julemarked i Budapest i 2017

Vi har så vidt begynt 2017 og fjorårets julemarked stengte for noen få dager siden. Er du den typen som liker å planlegge godt i forveien og allerede nå er nysgjerrig på datoene for julemarkedene i Budapest i 2017?

Det er superhyggelige julemarked i Budapest og vi skjønner godt at du ønsker å få dem med deg. I skrivende stund har vi dessverre ingen 100% sikre opplysninger om dette, men vi har allikevel en del kunnskap som gjør at vi kanskje kan gi deg noen gode tips i allefall som gjør at du får med deg julemarkedene i Budapest allikevel!

julemarked i Budapest i 2017

Datoer for julemarkedet i Budapest i 2017

 • Julemarkedet på Vorosmarty ter, 10 november – 31 desember

Resten av artikkelen var opprinnelig skrevet i januar, men datoene ovenfor oppdaterte vi artikkelen med den 6 september i 2017.

Det vi først og fremst kan si er følgende

 • Kommer du til Budapest i desember får du garantert med deg de to store julemarkedene i Budapest, både på Vorosmarty-plassen og foran Stefans-basilikaen.

De to store spørsmålene er derimot:

 • Når åpner julemarkedene i november?
 • Når stenger julemarkedene i januar?

Det er to spørsmål vi ikke kan svare enda, men vi kan tippe. Basert på åpningstider de siste årene har vi følgende tips om dette.

Julemarkedet på Vorosmarty plassen tipper vi vil åpne enten 10 eller 11 november i 2017. Om det ikke åpner da vil det åpne senest en uke senere. Dette er selvfølgelig bare tips fra vår side, men basert på tradisjoner fra de siste årene bør det være slik. Det samme julemarkedet vil stenge enten 1 januar eller 7 januar.

De endelige datoene for julemarkedene i Budapest pleier først å bli offentliggjort i slutten på september, så du må nok smøre deg med litt tålmodighet fram til det. Så fort de blir publisert kommer vi til å publisere en egen artikkel om dette i bloggen vår, samt at du vil finne datoene i vår «hva skjer i Budapest» artikkel!

 

Del innholdet med andre

2 thoughts on “Når blir det julemarked i Budapest i 2017?

 1. Jan Erik says:

  Hei!
  Var i Budapest i desember og det var flere julemarkeder enn det vi hadde sett informasjon om på forhånd. Hva med å lage et kart med markering av de stedene der det pleier å være boder/marked?

  • Budapest Turistguide says:

   Det høres ut som en veldig god ide 🙂 Men, det er litt varierende fra år til år, og så er det jo også spennende å bare gå rundt og plutsetlig måte på et marked her og der. Uansett, takk for ideen!

Legg inn en kommentar