Andre Rieu konsert i Budapest

Andre Rieu konsert i Budapest

Den 16 juni er der klart for Andre Rieu konsert i Budapest. Vil du høre supermannen fra Maastrict når han opptrer i Budapest? Muligheten er tilstede!

Andre Rieu konsert i Budapest
Andre Rieu konsert i Budapest

Konserten med Andre Rieu i Budapest blir arrangert den 16 juni i Budapest Sportarena. Dette er en sentral arena i Budapest med plass til mer enn 10,000 mennesker på en slik konsert. For å komme seg til arenaen er det bare å sette seg på metroen for å kjøre til stoppet Stadionok. Der går du av og når du går ut kommer du umiddelbart til noe som ser ut som en grå ufo. Når du ser på denne arenaen ser du på det som heter Budapest Sportarena og du er klar for å dra på konsert.

Andre Rieu Budapest 2017

Budapest Sportarena
16 juni, 20.00

Billetter: Viagogo

Om du ikke velger å dra på Andre Rieu konserten, men heller vil gjøre noe annet gøy i Budapest har byen selvfølgelig mye annet å by på. Hva med et elvecruise på Donau med vinsmaking? Eller kanskje en guidet tur, eller hva med et besøk på et bryggeri med masse mat og øl? Mulighetene er mange i Budapest og du kan lese mer om alle disse aktivitetene og mye mer her i vår norske Budapest Guide!

Om du har mulighet kan du også vurdere å reise til Wien den 17 juni. Da skal Andre Rieu opptre der, så hvorfor ikke reise tidlig på morgenen slik at du har en hel dag til å utforske Wien og så avslutter du dagen i Wien med konsert med Andre Rieu før du reiser tilbake til Budapest?

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar