Julemarked i Budapest 2014

Julemarked Budapest

Julemarked Budapest

Vi har tidligere skrevet artikkel om når julemarkedet i Budapest blir arrangert i 2014, men da visste vi enda ikke svaret. Nå er svaret endelig her, og om du nå sitter hjemme i Norge og planlegger en tur til Budapest i førjula og lurer på om det er julemarked i byen når du kommer, finner du svaret nå!

Datoene du kan se nedenfor er for det største og mest populære julemarkedet i Budapest, det som ligger på Vorosmarty ter, midt i sentrum, i enden av gågata.

Datoer for julemarkedet i Budapest 2014

28 november – 1 januar

Dette er altså datoene. Julemarkedet åpner vanligvis cirka 10.00 på morgenen og så har bodene oppe til rundt 20.00 på kvelden, dog noen av de som serverer mat og drikke holder oppe til lenger utover kvelden. Om du skulle ønske å vite mer om julemarkedet i Budapest, eller kanskje om andre juleaktiviteter i Budapest, kan du finne en artikkel om nettopp det temaet her. Om du ellers skulle være interessert i å finne ut av om det skjer noe annet i Budapest, kan du lese om hva som skjer i Budapest på den lenkede artikkelen.

Da er det bare å glede seg, og om det er noe mer vi kan bistå med av guidede turer, vingårdsbesøk, bryggeribesøk, turer på Donau eller annen moro i forbindelse med førjulsturen til Budapest er det selvfølgelig bare å ta kontakt!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar