Verdens beste hoteller i 2015

Four Seasons

Four SeasonsHvert år slipper TripAdvisor sine lister over de beste hotellene i verden, basert på brukernes tilbakemeldinger. Nå er listen klar for 2015 og kan du gjette hvilken nasjon og hvilken by som er representert på lista over de 25 beste hotellene i verden? Budapest!

Hotellet som ligger på fjerde plass på denne celebre lista er nemlig Four Seasons Hotel Gresham i Budapest, et fem stjerners hotell som ligger midt i sentrum med utsikt over Donau og med flotte finesser på innsiden som svømmebasseng, badstuer, massasjemuligheter og fantastisk arkitektur. Om du ønsker å vite litt mer om hotellet, samt sjekke priser, kan du enten besøke vår side som omhandler hotellet eller gå rett til booking.com.

De tre hotellene som er plassert før Four Seasons Hotel Gresham på lista er Gili Lankanfushi på Maldivene, Nayara Hotel Spa & Gardens og Shinta Mani Club Siem Reap.

Det kan være greit å vite at ikke alle er overbegeistret for Four Seasons, så flere vi har snakket med synes det er andre fem stjerners hoteller i Budapest som er bedre enn Four Seasons, og selv er vi kanskje av den oppfatning at det finnes andre fem stjerners hoteller i Budapest som kan være mer praktiske når man kommer til Budapest, men det kan jo ikke være tilfeldig at det kom så høyt opp på listen over de beste hotellene i verden, så om du er interessert i mye luksus og fantastisk hotell er Four Seasons Hotel Gresham garantert et godt valg!

Da er det bare å søke rundt og ikke glem at du finner informasjon om forskjellige hoteller i Budapest her i vår Norske Budapest Guide, og da selvfølgelig ikke bare om fem stjerners hoteller, men om du har et litt lavere budsjett finner du også informasjon her om billigere hoteller med tre stjerner, som allikevel er plassert i sentrum og som fungerer bra og har de mest standard tjenestene tilgjengelig på hotellet!

God reise, og bare ta kontakt eller skriv en kommentar om det skulle være noe!

 

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar