Turistsesongen har begynt

Nå er det påske og med det begynner for fullt det som er den store turistsesongen i Budapest. Det betyr at norske, svenske og danske turister kommer i tusentallet, og det gjør også mennesker fra resten av verden.

Budapest har utrolig mye å by på for deg som turist. Her er det programmer som alle kan trives med, både store og små. De minste trives selvfølgelig best i byparken der de kan dra på sirkus, besøke dyrepark og også oppleve en fornøyelsespark. De voksne koser seg mens de bader i varme kilder, ser på severdigheter, smaker ungarsk vin og blir kjent med byen mens de er på en av våre hyggelige guidede turer.

Uansett når du kommer til Budapest anbefaler vi at du begynner planleggingen så snart som mulig. Det er nemlig ganske ofte at vi er totalt fullbookede og ikke har ledige guider, så hvis du vil være sikker på å få en ledig guide er det bare å ta kontakt. Er du sent ute er det selvfølgelig bare å prøve også, men vi kan ikke garantere noen ting!

Er du på jakt etter mer informasjon om påske i Budapest og hva som anbefales å gjøre under påsken i Budapest kan du lese mer om det å feire påske i Budapest her.

God påske og god reise til Budapest!

Ps: Den store turistsesongen i Budapest begynner rundt påske og varer til slutten av oktober, med en kort pause i juli!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar