Robbie Williams konsert i Budapest

Robbie Williams konsert i Praha

Robbie Williams konsert i PrahaDen 23 august i 2017 er det igjen klart for et besøk fra Robbie Williams til Budapest. Hvis du har lyst til å få med deg konserten er det mulig!

Robbie Williams har vært i Budapest mange ganger før, og det er alltid fullt hus og fantastisk stemning når han kommer til byen. Vanligvis opptrer han på Puskas Ferenc stadion når han kommer til Budapest, men ettersom denne pusses opp i håp om at den blir ferdig til fotball EM i 2020, blir konserten arrangert på Groupama Arena i stedet. Dette er en helt ny stadion som for øyeblikket blir brukt av Ferencvaros når de spiller sine fotballkamper, og den brukes også av landslaget i fotball når de spiller sine VM kvalikk kamper.

Når Robbie Williams kommer til Budapest har han nettopp vært innom Praha for å opptre der. Han skal også innom mange andre flotte byer i Europa, men det er vel liten tvil om at det er få byer i Europa som er så vakre som Praha og Budapest.

Det er dessverre mange artister som ikke kommer til Budapest når de er på sine store turneer. Sommeren 2017 er det for eksempel band som Coldplay, U2, Adele, Guns N Roses og Depeche Mode som skal ha konserter i London, mens de dessverre ikke kommer til Budapest. Det er jo trist, men det er jo vanskelig å sammenligne en by som Budapest med London, eller kanskje med Paris. Men, det er jo mye gøyere å komme til Budapest for å få med seg Robbie Williams. For det første er billlettene billigere, hotellet du bor på er billigere, og vinsmakingen og elvecruiset du blir med på er både bedre og  billigere. Høres det ikke fristende ut?

Robbie Williams konsert i Budapest

23 august, 19.30
Groupama Arena

Billetter: Viagogo

Hvis du trykker på billettlenken ovenfor er det bare å søke på Robbie Williams og så finner du billetter til alle hans konserter i Europa i 2017. Om du heller vil dra på en annen konsert er det bare å søke etter artisten du er interessert i.

For mer informasjon om andre ting som skjer i Budapest er det bare å lete rundt her i vår norske Budapest Guide. Om du trenger hjelp med en guidet tur, et elvecruise, et bryggeribesøk eller andre aktivteter er det også bare å ta kontakt med oss. God reise til Budapest!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar