Romantiske steder i Budapest

Fiskerbastionen

Er du i romantisk stevning og ønsker å overraske din kjære? Kanskje du ønsker å fri til din kjære, eller bare rett og slett gå hånd i hånd og nyte vakre Budapest? Her er noen steder som vi tror kan bli en suksess!

1) Fiskerbastionen

Dette er stedet på Buda-siden av Donau som har en fantastisk utsikt og som er vakkert opplyst på kveldstid. Det er heller ikke så mye folk, så her kan man gå hånd i hånd på ettermiddagen og kvelden uten å treffe på tre tonn med turister eller andre folk. Det finnes også restauranter i området hvis man skulle ha mer tid til overs, og trenger man et hotellrom ligger Hilton Buda rett ved siden av. Det er jo ikke bare flott utstikt, men med den flotte kirken Mattiaskirken og andre bygninger ved siden av Fiskerbastionen er dette rett og slett bare topp!

Fiskerbastionen
Fiskerbastionen

2) Feneketlen to (Innsjøen uten rompe)

Dette er et sted der man møter kun lokale, for turister kommer svært sjelden hit. Man kommer seg enkelst hit ved å reise med trikk 49 til Kosztolanyi Dezso ter, eller med buss 7 eller 107 til Kosztolanyi Dezso ter. Dette er en liten innsjø med en hyggelig liten vei man kan gå på rundt. Her er det stemningsfullt og rolig, og om man blir sulten ligger restauranten Hemningway rett ved siden av.

3) Fuveszkert

Dette er nok et sted som er relativt ukjent blant turister, men det er en svært hyggelig botanisk hage i det åttende distriktet i Budapest. Hvis man skal hit er det enklest å reise med metro til Klinikak og gå derfra, noe som er cirka 700 meter derfra. Dette er forøvrig et område fullt av klinikker og er man heldig møter man også på noen norske medisin studenter som studerer på en av klinikkene i nærheten.

4) Romantisk besøk på et bad

Vårt favorittbad i Budapest er Szechenyibadet. Her er det ikke bare deilig og varmt vann, men det er også utrolig romantisk. På en måte er det veldig romantisk klokka 6.00 på morgenen for da er det svært få folk, men det aller beste er å gå innom på kvelden når sola har gått ned og flomlysa er slått på for da står dampen opp fra badene og det er rett og slett utrolig romantisk.

Dette var noen romantiske tips for deg som kommer til Budapest! Om du trenger noe hjelp med andre romantiske programmer er det bare å ta kontakt med oss!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar