Museet for Klassisk Kunst stenger 15 februar

Museum of Fine Arts

Museum of Fine ArtsDet som etter vår mening er ett av de klart beste museene i Budapest, Museet for Klassisk Kunst, også kjent som Museum of Fine Arts eller Szepmuveszeti Muzeum, stenger dørene sine den 15 februar i 2015 og etter planen vil disse forbli stengt i cirka 3 år på grunn av renoveringsarbeid.

Museet ligger på den vakre og idylliske Helteplassen i Budapest og det er et museum ideellt for de som ønsker å bli kjent med en kombinasjon av ungarske og internasjonale malere. I tillegg har museet mange temporære utstillinger, og blant annet har de nå en Rembrandt utstilling, som kun er tilgjengelig fram til den 15 februar, så om du ønsker å få den med deg må du skynde deg veldig. Om du ikke får den med deg kan du jo selvfølgelig vurdere å besøke Rembrandt museet i Amsterdam, for der har de alltid mye spennende Rembrandt verker å by på!

Uansett, det blir trist i de kommende tre årene at museet vil stå stengt, men forhåpentligvis kommer det enda vakrere og enda sterkere tilbake igjen når dørene forhåpentligvis åpnes igjen en gang i 2018.

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar