Robbie Williams i Budapest i 2015

Robbie Williams Concert

Robbie Williams ConcertI går ble det offentliggjort at Robbie Williams kommer til Budapest i 2015. Han kommer ikke til å ha en helt vanlig konsert, men han kommer til å opptre på åpningsdagen til den enormt populære Sziget festivalen som hvert år drar flere hundre tusen mennesker til Budapest.

Du kan lese mer om selve Sziget festivalen på følgende side og du kan også lese litt om Sziget i 2015 i vårt tidligere blogginnlegg her i Budapest Guide. Selve festivalen varer i over en uke og den foregår på en øy som ligger litt nord for den kjente Margaretøya i Budapest. Her kan man enten reise til og fra hver eneste dag, men de som er aller mest ville og ikke så nøye på hygiene sover gjerne i telt på øya, noe som er ekstra moro hvis det er dårlig vær. Men, det er helt klart at dette er en kanonfestival, og den har ofte blitt kåret til å være en av de beste musikkfestivalene i hele Europa.

Robbie Williams kommer til å opptre den 10 august i 2015, så om det høres gøy ut er det bare å legge turen til Budapest!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar