Bruno Mars konsert i Budapest

Bruno Mars konsert i Budapest

Den 30 mars kommer sangeren Peter Hernandez, bedre kjent som Bruno Mars, for å synge i Budapest Sportarena. Høres det spennende ut?

Bruno Mars har hatt utrolig mange store slagere de siste årene, og han er en av de største stjernene i verden for øyeblikket. Det understrekes også av det faktum at han opptrådde i pauseshowet til Super Bowl i 2016, noe som kun er gitt til de største av de største.

Turneen Bruno Mars reiser på i 2017 er 24K Magic World Tour, og om du synes det høres magisk ut å kombinere en reise til Budapest med magisk Bruno Mars konsert, med romantisk elvecruise på Donau, med sprudlende bryggeribesøk med mat og kanskje en guidet tur, er det bare å legge forberedelsene allerede.

Du kan kjøpe billetter til Bruno Mars konserten i Budapest den 30 mai hos Viagogo. Om det ikke passer på denne dagen, kan du vurdere en tur til Krakow i stedet. Der skal Bruno Mars opptre tre dager før han kommer til Budapest, så da kan du kombinere Bruno Mars magi med saltgruver, konsentrasjonerleir og en svært så hyggelig gamleby.

Bruno Mars konsert i Budapest
Bruno Mars konsert i Budapest

Du kan lese mer om andre ting som skjer i Budapest her i vår norske Budapest Guide. Du finner også mye annen informasjon som kan være både nyttig og interessant, så bruk noen minutter på våre sider, finn fram kaffekoppen, og legg gode forberedelser for din reise til Budapest!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar