Gratis frakt ved kjøp på Amazon.de til Ungarn

Er det mulig å få varer du kjøper på Amazon fraktet til Ungarn helt gratis? Ja! Det er en kjempemulighet for deg som bor, studerer eller er på kort ferie til Budapest!

I Norge er savnet av en Amazon nett-butikk veldig stor. Det finnes nemlig utrolig mange varer på Amazon som vi ikke får tak i hjemme i Norge, og om du så bestiller fra utlandet til Norge, får du en herlig MVA i tillegg og en god del ventetid. Så, da blir det desto hyggeligere at man nå kan få bestilt varer fra Amazon.de direkte til Ungarn gratis på ordrer over 39 Euro. Og hvis man tenker på det er jo 39 Euro nesten ingenting, og i tillegg slipper man MVA siden varene bare beveger seg innenfor EU. Høres et ikke topp ut?

Det er også sånn at du nå kan besøke Amazon.de på engelsk, noe som gjør den prosessen enda enklere.

Hva kan man for eksempel kjøpe på Amazon og få fraktet gratis til Ungarn?

Blant de mest spennende varene er selvfølgelig Kindle lesebrett som er klart billigst om du kjøper dem direkte fra Amazon. Noe annet som kan være spennende er såkalte mini-prosjektorer som koster under tusenlappen, men lar deg få en liten hjemmekino hvis du skulle drømme om det.

Mulighetene er som sagt svært mange. Og vet du hva? Det er ikke bare til Ungarn Amazon.de sender varer gratis ved ordne over 39 Euro. De gjør nemlig akkurat det samme hvis du bestiller varer til Tsjekkia og Polen også!

Du kan lese mer om gratis frakt fra Amazon i de artiklene vi henviser til ovenfor.

Kan være greit å vite før du bestiller til Ungarn

Det kan ofte ta litt tid før pakken du bestiller ankommer. Det vil ofte avhenge av om du bestiller ett eller flere produkter. Bestiller man bare ett produkt blir pakken gjerne sendt i løpet av en dag eller to, men har du en samling av masse produkter pleier de å få alt dette samlet sammen i en pakke før den sendes. Det kan ta opp til en uke før slike pakker blir sendt, men når de først er på vei ankommer de Ungarn gjerne i løpet av 3-4 dager.

Som du skjønner snakket vi av erfaring, så vi vet hva vi snakker om!

 

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar