Comme Chez Soi

Comme Chez Soi er en utrolig populær Italiensk/Fransk restaurant i sentrum av Budapest (på TripAdvisor har den i lang tid ligget på første plass blant alle restaurantene i Budapest). Den ligger bare noen meter unna Vaci Utca (gågata) og er full av gjester fra lunsjtid til langt utpå kvelden. Restauranten er ikke stor, så den har ikke plass til mange gjester samtidig, men alle som har fått plass, blir tatt utrolig godt vare på av de svært koselige servitørene på restauranten.

Kvaliteten på maten er av ypperste klasse, så hvis man ønsker seg et godt måltid som ikke er typisk Ungarsk i Budapest sentrum, er dette en slager. De har også en del fiskeretter på menyen!

Ps: Comme Chez Soi godtar kun betaling i cash, og er stengt på søndager.

Vi kan ikke hjelpe med bordbestilling i denne restauranten på grunn av dens svært begrensede kapasitet. Hvis du ønsker å besøke Comme Chez Soi, kontakt restauranten direkte selv (helst uker eller måneder før den faktiske datoen).

Comme Chez Soi
Adresse: 1051 Budapest, Aranykéz u. 2.
Metrostop: Ferenciek Tere

Comme Chez Soi bilder

Del innholdet med andre

5 thoughts on “Comme Chez Soi

  1. Thomas says:

    Var på Commeh Chez Soi for noen dager siden og spiste litt lettere mat, samt lekre desserter. Vi var veldig godt fornøyde, og må innrømme at intimiteten var sjarmerende og servisen vi opplevde var langt over noe vi har opplevd på andre restauranter i Budapest. Takk Roberto og kan varmt anbefale dette stedet til andre!

  2. Grethe Wiik says:

    Var fire jenter som kosa oss med nydelig mat, flott service, og trivelig atmosfære. Seserverte bord til vi skal til Budapest i mai.Gleder oss.

Legg inn en kommentar