Picasso utstilling i Budapest

Picasso utstilling i Budapest

Picasso utstilling i BudapestDet er ikke ofte det er så spennende å besøke nahttsjonalgalleriet i Ungarn (som ligger i Budapest), men nå er det det. Fram til 31 juli kan du få med deg den største Picasso utstillingen på ungarsk jord noensinne.

Det er viktig å skjønne at det at det er den største på ungarsk jord noensinne betyr ikke at den er så fantastisk stor, men det sier minst like mye om størrelsen på tidligere Picasso utstillinger i Budapest. Denne utstillingen er et samarbeid mellom Museet for Klassisk Kunst og Nasjonalgallert og deres hovedpartner er Picasso museet i Paris. Totalt vil det være over 100 kunstverker med sine røtter hos Picasso som vil bli vist på utstillinger.

Nasjonalgalleriet ligger i slottsbygningen i Budapest, så det er jo enda en unnskyldning for å sjekke ut utstillingen. Og om du er der i fint vær må du ikke glemme at du med inngangsbilletten også har mulighet til å gå ut og se på utsikten fra kuppelen til slottet, noe som er inkludert i billetten, så du betaler ingenting ekstra for dette!

Og om du kommer i juni eller juli og ønsker å se litt fotball så vil det høyst sannsynlig være storskjerm på Frihetsplassen (Szabadsag ter) som ligger midt mellom Parlamentet og Stefansbasilikaen, og der kan du både se på kamper og få deg noe å drikke, så det er få steder som kommer til å være så hyggelige som den plassen når det er fotball kamper under fotball Em i 2016.

Så, gled deg til Picasso, fotball, varme sommerdager og herlige Budapest, og om vi kan hjelpe deg med elvecruise i Budapest, vinmiddager, bryggeribesøk eller annen morro er det bare å lese rundt på siden og ta kontakt!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar