Belgisk ølfestival

Belgisk ølfestival

Belgisk ølfestivalDe færreste kommer vel egentlig til Budapest for å drikke øl fra Belgia, men har man muligheten når man er innom, så hvorfor ikke? Få med deg den belgiske ølfestivalen i 2016.

Fra den 13 til den 15 mai er det duket for Belgisk ølfestival i det som kalles «Hvalen» i Budapest. Dette er en stor glassbygning som ligger langs Donau, rett bak den store markedshallen. Samtidig er det også en ølfestival i en annen populær by i Europa, nemlig i Praha. Der er det stor tsjekkisk ølfestival fra den 12 mai og som pågår i over to uker, så har du tid kan du jo drikke litt ungarsk og belgisk øl i Budapest og ta turen videre til Praha etterpå, i allefall hvis du er en øl-entusisast.

Er du derimot en som virkelig liker belgisk øl er nok det beste kanskje å besøke Brussel for å smake på belgisk øl i ølens hjemland i stedet for på en festival i Ungarn! Synes du dette kanskje ble i meste laget med øl kan du selvfølgelig droppe det hele og heller ligge å plaske i varme kilder i Budapest i Szechenyibadet, bli med på vinsmaking eller vinmiddager i Budapest eller hva med en guidet tur?

Les mer om mange programmuligheter og aktiviteter i Budapest her på budapestungarn.no.

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar