Se fotball EM innendørs og utendørs i Budapest

Se fotball EM innendors og utendors i Budapest

Bekymrer du deg for hvor du kan se fotball EM når du kommer til Budapest for noen dager i perioden mellom 10 juni og 10 juli? Vil du ikke gå glipp av noe av spenningen? Her er våre tips til hvor du kan og bør se på fotball EM når du er i Budapest!

Budapest har gode erfaringer når det gjelder det å vise store sportsbegivenheter både utendørs og innendørs. Under fotball VM i 2014 var det storskjermer på svært mange plasser i byen, og nå som fotball EM nærmer seg kan vi absolutt forvente oss det samme, og kanskje enda mer ekstremt enn vanlig. Grunnen til det er at Norge var svært snille i november i fjor og spilte dårlig fotball, og dermed kvalifiserte Ungarn seg til fotball EM (i stedet for Norge) og det gjør at Ungarn kommer til å være i ekstase under denne perioden, og spesielt når Ungarn skal på banen.

Ungarn skal spille tre kamper (og forhåpentligvis flere) under fotball EM. Disse kampene blir spilt:

14 juni, 18.00 – mot Østerrike
18 juni, 18.00 – mot Island
22 juni, 18.00 – mot Portugal

Dette er på ingen måte en umulig gruppe, men det blir spennende å se. Men hvor kan du se disse og alle andre kamper?

Se fotball EM innendors og utendors i Budapest
Her er stedene vi anbefaler deg å gå for å se fotball EM i Budapest

Se fotball EM i Budapest

Se fotball utendørs

Det kuleste stedene i våre øyne for deg som vil se fotball EM i Budapest er helt klart Szabadsag ter, eller Frihetsplassen som det blir oversatt til norsk. Denne ligger midt mellom Parlamentet og Stefansbasilikaen og det er en stor og åpen plass med det eneste gjenværende kommunistmonumentet i Budapest på. Foran monumentet setter de opp storskjerm i denne perioden og det kommer i tillegg masse boder der du kan kjøpe lokalt øl og annen drikke, samt noen godbiter å tygge på. Her blir det fullt av folk i denne perioden og garantert god stemning, så hit bør du komme for å se på fotball!

Se fotball innendørs

Hvis du vil se fotball innendørs mens du er i Budapest er det enormt mange sportspubber der du kan se kampene. Vi må også legge til at de fleste restauranter har skjermer innendørs i denne perioden der du kan se kampene, men for god stemning og folk som faktisk samles for å se på fotball er dette noen steder vi kan anbefale:

– Champs: Dohany Utca 20
– John Bull Pub: Apáczai Csere János u. 17
– Becketts: Liszt Ferenc tér 11.

Se fotball på hotellrommet

Om du heller vil sitte på hotellrommet og se på kampene der i fred og ro er det fullstending mulig. Ungarsk stats TV vil vise kampene og det betyr at alle hotellrom har kanalene der kampene vil bli vist. Mens du swapper mellom kanalene må du lete etter M4, for høyst sannsynlig er det der alle kampene blir vist.

Om du heller vil se kampene på hotellrommet online er dette også mulig, og da kan du faktisk også se kampene på norsk TV. For mer informasjon om hvordan du ser norsk TV i utlandet kan du besøke norsktviutlandet.no eller så kan du lese denne artikkelen på ipaddressguide.org.

Er du mer nysjggerig på når de forskjellige kampene blir spilt finner du full kampoversikt på euro2016.one.

Andre ting å gjøre

Det er klart at fotball er gøy, men glem for all del ikke å bli med på tradisjonelle programmer i Budapest som elvecruise på Donau, vinmiddager, bryggeribesøk og annen morro!

 

 

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar