Når er julemarkedet i Budapest i 2014?

Julemarkedet er ett av de store høydepunktene i året for besøkende som kommer til Budapest. Dessverre blir datoene for julemarkedet vanligvis publisert relativt seint, så det betyr at de enda ikke er offentliggjort. Men, det er allikevel noen ting vi kan ta utgangspunkt i som i alle gir en liten pekepinn angående datoene for julemarkedet i Budapest i 2014.

Det som er garantert sikkert er at det store julemarkdet på Vorosmarty plassen, midt i sentrum av Budapest åpner en gang i slutten av november. Ofte var datoen for dette en gang mellom 15-20 november, men i 2013 drøyde det helt til 27 november: Allikevel betyr dette at man trygt kan booke turen til Budapest i starten av desember, for da er julemarkedet garantert åpent.

Et annet marked som vanligvis åpner 1 desember er markedet foran Stefansbasilikaen, så om du kommer i desember er dette igjen et marked du garantert får med deg.

Noe mer enn dette er det vanskelig å si per dags dato, men vanligvis vil helt i slutten av november være trygt med tanke på hovedmarkedet på Vorosmarty plassen, men for å være 100% sikker er det nok bedre å gå for desember måned.

Om du trenger et fint hotell, eller annet hjelp i forbindelse med oppholdet i Budapest, les rundt på siden og ta kontakt om det trengs.

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar