Mye som skjer – Vind et fly

Vinn ett fly
Vinn ett fly
Vinn ett fly: i Budapest

Det har vært lite oppdateringer på bloggen vår i det siste, men det har ikke noe med latskap å gjøre, heller overarbeid. Vi får daglige emailer fra fjernt og nært fra mennesker som kommer til Budapest med forskjellige behov. Det finnes de vanlige emailene som har med guidede turer, restaurantbesøk, båtturer på Donau og lignende å gjøre… men så er det også de litt mer spesielle.

For ca. to uker siden hadde vi gleden av å arrangere fullt dagsprogram for en stor dansk gruppe på 60 personer som kom til Budapest for en dag, etter at en person hadde vunnet en tur (Vind et fly) der han kunne ta med seg en gjeng med venner. Konkurransen ble arrangert av Norwegian og vi fikk gleden av å arrangere hele oppholdet i Budapest. Med på lasset var også tv-team fra dansk tv, og ungarsk tv dukket faktisk også opp på flyplassen for å hilse på gruppa!

Det startet selvfølgelig med henting på flyplassen, guidet tur, lunsj på Donau med egen båt til gruppen, et kjempeflott SPA besøk der gruppen fikk et helt bad for seg selv, restaurantbesøk med treretters middag, vin og andre godsaker… og så etter en lang dag bar turen tilbake til flyplassen! Høres morsomt ut, ikke sant?

Så om du kommer til Budapest… enten med vanlige eller uvanlige ønsker er det bare å ta kontakt, så gjør vi vårt beste for å hjelpe deg!

Grupper i Budapest

Del innholdet med andre