Julemarked i Budapest i 2016

Julemarked i Budapest

Det er snart høst og mange gleder seg til de årlige julemarkedene rundt i Europa. Men, når kommer de årlige julemarkedene til å bli arrangert i Budapest?

Det er ikke 100% sikkert enda, men så langt vi kan se vil det største og mest kjente julemarkedet som blir arrangert på Vorosmarty plassen i sentrum av Budapest bli arrangert i følgende periode:

Julemarked i Budapest
Julemarked i Budapest

Julemarked på V0r0smarty plassen i Budapest

Datoer for dette julemarkedet: 11 november – 1 januar

Disse datoene er derimot ikke bekreftet enda, så dermed ville vi vært litt forsiktige med å booke flybillett til 11 november enda. Kommer man en uke senere bør man nok være trygt innafor, men det er mulig alt også går bra om man kommer den 11 november eller i dagene rett etterpå.

På julemarkedet på Vorosmarty plassen kan du selvfølgelig smake på deilig ungarsk mat, du kan drikke mye varm vin og kjøpe utallige souvenirer du ikke har bruk for… akkurat sånn et bra julemarked skal være.

Julemarked ved Stefansbasilikaen

Det vil også være stort julemarked foran Stefans basilikaen. Dette ligger bare 400-500 meter fra Vorosmarty plassen, så perfekt gåavstand. Datoene for dette er ikke publisert enda, men det pleier vanligvis å åpne i slutten på november og vare fram til starten av januar. Det vi dermed kan konkludere med er at om du kommer i desember er du 100% trygg på at du kan få med deg begge disse julemarkedene.

Datoer for julemarkedet i 2016: 25 november – 2 januar (disse er offentliggjorte og sikre)

Vi vil oppdatere denne artikkelen med mer informasjon senere. Om du ønsker å bli med på en guidet tur i denne perioden, kanskje dra på bryggeribesøk med mye mat eller vinmiddag eller lignenden er det bare å lese rundt her i vår Budapest Guide og ta kontakt deretter!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar