Ikke glem å heie på Ungarn under sommer OL

Ungarn i Sommer OL 2016
Ungarn i Sommer OL 2016
Katinka Hosszu er en av de mest kjente ungarske utøverne!

Det er ikke så lenge til sommer OL og om Norge kanskje ikke har håp om for mange gullmedaljer, har Ungarn det. Derfor kan du kanskje heie litt ekstra på Ungarn under sommer OL!

Under sommer OL i London for fire år siden var Ungarn blant de ti beste nasjonene med åtte gullmedaljer totalt. Denne gangen håper de på minst like mange og kanskje flere. De har over 100 utøvere som reiser til Rio, og blant disse er det utøvere som har potensiale til å vinne gull i langt over ti idretter.

På bildet til høyre kan du se Katinka Hosszu som er en fantastisk kvinnelig utøver som ikke bare er flink til å svømme, men som også høylydt taler ut sine meninger om ungarsk politikk og måter idretten drives i Ungarn.

Hvor har Ungarn sine største medaljehåp?

Ungarn har ingen sjø å bade i, men allikevel har de enormt mange dyktige utøvere innenfor svømmesporter. De har for eksempel Daniel Gyurta som er en fantastisk svømmer og som i sin tid var en god venn av Alexander Dale Øen. I tillegg til ham har de svømmeren Laszlo Cseh som er en stor utfordrer til Michael Phelps, og den utrolige dama Katinka Hosszu.

En annen idrett der svømming er en nyttig egenskap er vannpolo. Under sommer OL i Rio er landslagene til Ungarn for både menn og kvinner å regne som utfordrere til gullmedaljene, så det er verdt å følge med!

Hvor kan jeg se på sommer OL?

Det vil være uteskjermer her og der i Budapest under sommer OL, og enda viktigere er at du kan se det nesten overalt på pubber og restauranter med storskjermer på. Du kan også se begivenheten online på ungarsk TV (m4) på hotellrommet, eventuelt på internet online på norsk TV eller på engelsk TV.

Kommer du til Budapest i denne tiden er det bare å forvente seg at ungarerne vil heie for fulle lunger på de ungarske utøverne. Om du er i byen er det bare å slenge seg på!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar