Leilighet til salgs

Leilighet i Budapest til salgs/utleie
Leilighet i Budapest til salgs/utleie

En nesten splitter ny leilighet er til salgs området rundt det medisinske universitetet i Budapest. Leiligheten er 50 kvadratmeter og har i tillegg en balkong på 6 kvadratmeter. Den ligger i området mellom Nagyvarad Ter og Klinikak i et kompleks som ble bygget i 2003, og er dermed moderne og er ikke slitt ned gjennom mange tiår.

Leiligheten består av stue med amerikansk kjøkken, ett soverom, bad og gang. Stua kan selvfølgelig brukes som soverom hvis man er to personer. En garasjeplass til bil følger også med leiligheten.

Flere av klinikkene som man må til ved medisinstudiene ligger mindre enn 5 minutter til fots fra leiligheten (radiologi, indre medisin, kirurgi, patofysiologi) og hovedbygningene til Semmelweiss universitetet ligger begge ca. 10 minutter til fots fra leiligheten.

Til fots ligger den ca. 25-30 minutter fra Vaci utca (Budapests gågate), som betyr at leiligheten ligger relativt sentralt, og den er ikke langt fra Corvin området som er et kjempeprosjekt med nye boliger, kjøpesenter og lignende! Dette gjør den til et flott utgangspunkt for mennesker som trenger et sted å bo i Budapest for noen flere år.

Hvis kjøp er aktuelt bør du helst ha ca. 460,000 NOK å rutte med!

Del innholdet med andre