Formel 1 løp denne helga

Klart for Formel 1 løp i Budapest
Klart for Formel 1 løp i Budapest
Klart for Formel 1 løp i Budapest

Da er det klart for den dyreste helga i året i Budapest. Formel 1 løperne kommer sakte med sikkert til Budapest og det gjør også tusenvis av fans. Da settes hotellpriser opp og det er travelt for restauranter og kafeer rundt i byen.

Kanskje du også kommer til Budapest for å få med deg Formel 1 løpet, eller kanskje du bare tilfeldigvis kommer til byen denne helgen (22 23 og 24 juli). Om du bare planlegger å bruke tid i Budapest vil du egentlig ikke merke så mye til oppstyret, men om du legger turen ut til Hungaroring vil du garantert merke det. Hit kommer de beste Formel 1 sjåførene i verden for å teste hestekrefter og se hvem som kjører fortest og best.

I 2015 var det Sebastian Vettel som vant Hungarian Grand Prix, men i år har han enda ikke vunnet en eneste seier. Det har derimot Lewis Hamilton og Nico Rosberg som kun skilles av ett poeng i totalen så langt denne sesongen. Det kommer derfor til å bli utrolig intenst og spennende når løpet braker løs på Hungaroring.

Om du ønsker å se på Formel 1 løpet på hotellrommet eller ute på bar eller kafe er dette veldig enkelt. Den ungarske TV kanalen M4 (statskanal) sender nemlig løpet, så du vil få inn denne kanalen på alle TV-er rundt i nasjonen, helt gratis. Sitter du foran en datamaskin kan du enkelt se Formel 1 løpet online på den ungarske kanalen også, eventuelt også på andre kanaler.

Har du tid til overs kan du selvfølgelig også bli med på et elvecruise på Donau, bryggeribesøk eller kanskje en vinmiddag. Men, glem ikke at dette er en av de travleste helgene i året så du må skynde deg å booke slike aktiviteter!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar