Varme kilder og fotball EM samtidig i Budapest

Det kuleste stedet å se fotball EM på er Szechenyibadet i Budapest

Høres det ikke deilig ut å ligge i et utendørs badebasseng som har en temperatur på rundt 37 grader. Høres det ikke gøy ut å se på fotball EM mens du er i Budapest? Høres det ikke helt fantastisk ut å kombinere disse to opplevelsene for å få dem med deg samtidig? Det kan du nemlig gjøre hvis du kommer til Budapest i juni og juli!

Det kuleste stedet å se fotball EM på er Szechenyibadet i Budapest
Det kuleste stedet å se fotball EM på er Szechenyibadet i Budapest

Det største og mest populære badet i Budapest som heter Szechenyibadet kommer nemlig til å sette opp storskjermer i komplekset sitt der du kan se på fotball EM mens du bader. Det betyr at du kan nyte av de mest spennende kampene som blir spilt under fotball EM samtidig som du nyter varme kilder. I tillegg har de selvfølgelig også liten kiosk på badet der du kan kjøpe rundstykker, sjokolade og drikke av alle forskjellige slag, så her er det duket for stor stemning mens du ser på fotball og bader i Budapest.

Stedet heter altså Szechenyibadet og du kan besøke det ved å ta gul metrolinje til stoppet med samme navn som badet: Szechenyi Fürdö. Du kan også ta en taxi til badet hvis det er enklere. Når du reiser med taxi i Budapest er det som alltid lurt å booke den via hotellet eller lignende, og det man bør unngå er å hoppe på en som står på gata. Dette er spesielt viktig når du forlater Szechenyibadet, for utenfor står det mange taxisjåfører som er flinke til å stille på taksameter, noe som ofte ender opp med priser langt utover det man vanligvis må betales.

Hvis du har tørka deg og ønsker å se fotball EM videre på andre steder finner du andre forslag i denne artikkelen, eller så kan du også kombinere fotball og shopping ettersom de har en stor plass på taket til senteret WestEnd der du kan se fotball EM sammen med over 1000 andre mennesker.

For mer informasjon om fotball EM, om arenaer, når kamper blir spilt, om gruppene og hvordan du ser begivenheten online kan du lese denne artikkelen.

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar