Fly fra Bergen til Budapest med Wizz Air!

Fly direkte fra Bergen til Budapest

Noen herlige nyheter snubler man bare over, og det gjorde vi i går da vi leste en artikkel om Wizz Air sine nye destinasjoner fra april 2017. Da kommer de nemlig til å starte med direkte fly fra Bergen til Budapest!

Basert på det vi ser kommer de til å fly to ganger i uka, på mandager og fredager. Billettprisene ser hyggelige ut så langt, noe som betyr at en vei kan koste fra rundt 350 NOK og oppover. Nå må du nok høyst sannsynlig kjøpe deg litt ekstra baggasjeplass med Wizz Air ettersom de kun tillater liten håndbaggasje gratis, men det er fremdeles mye billigere slik enn om du må reise med to forskjellige fly og mellomlande i Oslo eller kanskje i Amsterdam som mange gjør.

Fly direkte fra Bergen til Budapest

Det er altså bare å planlegge turen fra Bergen til Budapest med Wizz Air i perioden fra april 2017 og utover. Vi håper ruta blir en storsuksess, for det ville vært herlig med permanent direkte fly mellom Bergen og Budapest i allefall!

Men hva skal du gjøre i Budapest etter ankomst?

Kanskje du lurer på hva du skal gjøre i Budapest etter å ha ankommet fra Flesland i Bergen? Det er ikke noe problem! Les rundt i vår norske Budapest Guide og bli inspirert til vinreiser, bryggeribesøk, guidede turer, herlige middager på gode restauranter i Budapest og mye, mye mer! God reise!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar