Depeche Mode konsert i Budapest i 2017

Depeche Mode konsert i Budapest i 2017

Den 22 mai er det klart for Depeche Mode konsert i Budapest i 2017. Det kommer til å bli et skikkelig høydepunkt. Vil du være der på konserten?

Våren 2017 kommer Depeche Mode til å slippe sitt nye album Spirit. I den forbindelse drar de ut på storturne der de kommer til å besøke utallige byer i Europa og høydepunktet for oss i Budapest og Ungarn er selvfølgelig konserten her den 22 mai. Rett før de kommer til Budapest kommer de til å opptre i Bratislava den 20 mai og to dager senere vil de opptre i Praha. Men, det er altså den 22 mai at de kommer til å opptre i Budapest.

Depeche Mode har vært flere ganger i Budapest allerede. De pleier å ha sine konserter på Puskas Ferenc stadion, men ettersom den pusses opp slik at den er klar til bruk under fotball EM i 2020 må de opptre på Groupama Arena i stedet. Dette er hjemmebanen til Ferencvaros til vanlig, men det er også stadion som brukes til landskamper i fotball og det er der Norge tapte mot Ungarn i EM kvalikk play-off høsten 2015. Men, la oss glemme det for heller å tenke på noe langt hyggeligere – Depeche Mode konserten i Budapest i 2017.

Depeche Mode konsert i Budapest i 2017
Ivica Drusany / Shutterstock.com

Om du kommer til byen den 22 mai og skulle ønske å få med deg konserten kan du kjøpe billetter på lenken nedenfor.

Depeche Mode konsert i Budapest

Sted: Groupama Arena
Dato: 22 mai

Billetter: Viagogo

For å komme deg til arenaen er et bare å reise med blå metro til stoppet Nepliget. Det er også verdt å merke seg at de fleste kjører forbi denne arenaen på veien fra flyplassen og inn til ditt Budapest hotell. Den ligger nemlig langs hovedveien mot sentrum, så om du ser en stor og flott stadion er det nok Groupama Arena du ser på!

Om du har litt tid til overs hjelper vi deg gjerne med et bryggeribesøk, elvecruise på Donau, vinsmaking eller andre hyggelige aktiviteter i Budapest! God reise!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar