Volt festival i Sopron

Volt festival

Dette er en artikkel som ikke kan kobles helt til Budapest, men siden vi er tilhengere av hele Ungarn kan det jo være greit å skrive en artikkel om Volt festivalen som er en av Ungarns mest populære festivaler, dog ikke så populær som den aller mest kjente Sziget festivalen.

Volt festival i Sopron

Volt festivalen blir arrangert i byen Sopron som ligger rett ved grensa til Østerrike i retning Wien. Festivalen blir større og større for hvert år, og mens det “kun” var rundt 70,000 besøkende på festivalen i 2008, var det i 2019 over 140,000 besøkende på festivalen. Hvert år er det mange kjente artister som kommer for å opptre. I 2014 kom blant annet Arctic Monkeys, Icona Pop, Hurts, 30 Seconds To Mars, MGMT og Woodkid, og siden det har også artister som John Newman, Parkway Drive, Rise Against, Motörhead, Parov Stelar Band, Lilly Wood & The Prick, Marilyon Manson, og mange andre vært innom festivalen.

Volt Festival 2020

Volt foregår fra 1 til 4 juli i 2020.

Hvis man ønsker seg en billett for hele festivalen ligger prisen på rundt 1500 NOK (rundt 45,000 HUF), men det finnes også dagsbilletter, eventuelt også VIP billetter for deg som vil komme så nært som mulig på artistene.

Hvem skal opptre på Volt i 2020?

Noen av de som skal opptre på Volt Festivalen i 2020 er:
Lenny Kravitz, Marshemello, Passenger, The Pretty Reckless, Yungblud, Nervo, High Contrast Live, Funtcase, og mange andre!


Om du trenger hjelp med transport til Sopron for å delta på festivalen er det bare å ta kontakt med oss, for sånt kan vi godt hjelpe til med. Et lite tips er at det dog kan nesten være enklere å reise fra flyplassen i Wien til Sopron enn fra Budapest til Sopron, men det finner du vel ut av selv om du planlegger turen.

Er det sånn derimot at du faktisk flyr inn til Wien anbefaler vi at du besøker den norske Wien Guiden for mer informasjon om hva den Østerriske hovedstaden har å by på!

Volt festival informasjon

For mer informasjon om hva som skjer i Budapest, eller booking av deilig ølmiddag på bryggeri, et lekkert elvecruise med middag, eller kanskje en guidet tur med norsktalende guide i Budapest, les mer her på www.budapestungarn.no.

Stikkord: ,

Dato

jul 01 - 04 2020
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

Sopron, Ungarn
Sopron, Ungarn
Kategori

Legg inn en kommentar