vingardium in the city

Vingardium In The City 2024

Vingardium Borliget er en populær vinfestival utenfor Budapests sentrum. Det er ett veldig populært arrangement som stort sett besøkes av lokalbefolkningen. Nå har teamet bak festivalen opprettet en ny endagsfestival i indre Budapest kalt «Vingardium In The City.» Arrangementet arrangeres i det fantastiske Bálna kultursenteret ved siden av Donau, noe som gjør det til et arrangement verdt å besøke både for vinsmakingens skyld og for stedets skyld.

Kommer du til festivalen kan du smake vin fra noen av de beste vinprodusentene i Ungarn. Dette er akkompagnert av mat laget av kjente matprodusenter i Ungarn, og med artister og arrangementer som skjer på scenen inne i komplekset.

Det er en inngangsbillett på 14 000 HUF hvis du betaler på stedet. Dette inkluderer festivalglasset og en smaksmulighet fra de forskjellige vingårdene som er tilstede på festivalen (mer enn 20). Det er også early-bird-billetter tilgjengelig hvis du bestiller billett før festivalen.

Vingardium In The City 2024

Sted: Bálna
Dato: 5. oktober

Plasseringen er i Bálna (hvalen). Dette er den store glasshallen bak den berømte markedshallen i Budapest. Som et resultat har den en meget sentral beliggenhet og ligger vakkert til ved siden av Donau. Du kan enkelt reise til arrangementet ved å bruke trikkelinje nummer 2, eller ved å bruke metrolinje fire til stasjonen Fövam tér og gå derfra.

Nettstedet til festivalen er kun tilgjengelig på ungarsk, men med Google Translate kan du fortsatt finne det nyttig: https://vingardium.hu/.

Les mer om andre arrangementer, festivaler, markeder og utstillinger i Budapest i Budapest-kalenderen vår.

Stikkord: ,

Dato

okt 05 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Bálna
Bálna
Kategori

Legg inn en kommentar