Vingardium Borliget 2024

Vin handler om mer enn bare å drikke; det handler om kultur, en livsstil og fellesskap med mennesker. Vil du besøke en vinfestival i Budapest som er veldig populær blant lokalbefolkningen, og slett ikke kjent blant turister? Vingardium Borliget er stedet å gå!

Denne festivalen arrangeres i det sekstende distriktet i Budapest, i den vakre parken som heter «Erzsebetliget.» Det er helt gratis å gå inn på området under festivalen, men du må kjøpe det offisielle festivalglasset hvis du vil drikke vin og nyte workshopene på festivalområdet.

På festivalområdet finner du også mange andre programmer. Det er vanligvis laget et rømningsrom for arrangementet, det er lekeplasser for barn, en scene med levende musikk og mye mer.

Vingardium Borliget 2024

Datoer: dessverre kansellert i 2024… vi håper begivenheten returnerer igjen i 2025.
Sted: Erzsebetlighet

Hvordan kommer jeg meg til festivalområdet?

Dette er ikke i sentrum av Budapest, så du trenger sannsynligvis litt hjelp for å besøke festivalområdet. Den beste måten å besøke området på er å bruke taxi (i hvert fall den mest praktiske), men en mye billigere løsning er å bruke offentlig transport.

Reis til endestasjonen på den røde metrolinjen (Örz Vezér tér).

  • Derfra reiser du enten med HEV (grønt tog) til holdeplassen Imre utca eller med buss 176E eller 276E til Hunyadvár utca.

Du er nå klar til å besøke festivalen. Vi håper du vil nyte det. Hvis du har flere kommentarer eller spørsmål, bruk kommentarfeltet nedenfor.

Vil du lese om andre vinfestivaler i Budapest, eller andre programmer, konserter, utstillinger eller markeder? Ta en titt på denne siden for å finne ut hva som skjer i Budapest!

Stikkord:

Dato

jun 07 - 08 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Erzsebetliget
Erzsebetliget
Kategori

Legg inn en kommentar